ETT OCH TJUGOFYRA

Nu har vi, under en vecka, hunnit fira både Sixtens och min födelsedag. En intensiv vecka, men så himla rolig!
Förra söndagen hade vi ju som sagt det stora kalaset för Six. Så lyckat, förutom att min tårta jag kämpat med totalratades av lilla herrn. Höjdpunkterna var att min älskade bästa Moa kom med sin lilla familj ända från Göteborg, och att min farbror och hans fru, som inte hade träffat Sixten ännu, överraskade mig och kom för att fira med oss från Stockholm! Sixten kunde dock inte bry sig mindre om alla paket när hans bff Alice var där, men han tog igen det hemma sen när han stannade uppe till närmare 9 bara för att hinna leka lite med allt. Han tog även sina första steg på kvällen när vi kommit hem! Så jäkla väluppfostrad unge. Vi har sagt till han länge att tänker han inte gå innan sin ettårsdag så får han ta mig tusan göra det PÅ sin ettårsdag. Check!

Så, igår var det min tur att fylla år. 24. Fick frukost och gos på sängen av männen i mitt liv och på eftermiddagen bjöd hem mina föräldrar, mina bröder varav en var sjuk, lilla mormor och tanterna! Mor och far hade köpt med sig tårta som var to die for, och då är jag inte superförtjust i tårta egentligen. Fick en himla massa fina blommor och paket och en tripp till IKEA! Wohooo! Avslutade med en promenad med tanterna och godis i sängen med Markus. Sammanfattat en bra jäkla dag.

Just i detta sitter jag i soffan, i pyjamas, framför Glee och med en kopp kaffe. Sixten tog sin nap lite tidigt idag, kan bero på att han vaknat 34568 gånger inatt ungefär. Så jag tar igen mig här lite innan jag gör mig iordning för en jobbkväll. Slänger upp lite bilder som Elle tog på Sixtens kalas här nedanför! Puss!

Gillar

Kommentarer

Saraangelicas
Saraangelicas,
Grattis till er båda 😍
nouw.com/saraangelicas
matildajb
matildajb,
Grattis i efterskott 💃😘
nouw.com/matildajb