3 KORTA DAGAR

Den lilla människan jag bor med deckade för en halvtimme sen ungefär. Rätt förståeligt, då han vaknade vid 05.50 imorse och har sen dess röjt som tusan. Vi försöker få honom att sova en gång om dagen, efter lunch, men vissa dagar funkar det bara inte och då får det vara så. No pressure! Nu fick ju jag en stund för mig själv med, vilket inte alls är ovälkommet (läs SJUKT SKÖNT att få dricka varmt kaffe utan att halsa i sig det vid diskhon och utan någon som hänger i byxorna på en).

Nu är det bara 3 dagar kvar tills Siggelito fyller år! Det var väl ett jävla tjat, tänker ni, men jag är så jäkla excited! Vi gjorde det enkelt för oss och skippade smörgåstårtorna dock. Blir så trist med grönsaksbristen som är nu och vi kände väl inte att vi hade varken ork eller tid att lägga på att lägga ihop dom. Så vi tänkte bjuda på gammal hederlig kåååv mä bröö som dom säger här i Småland. Och tårta, såklart. Sigge får en liten egen tårta gjord av bananpannkakor, nått gott emellan och grädde. Tänkte färga och spritsa grädden så den ser lite roligare ut, gul kanske? Jag hoppas innerligt att förkylningen som golvade mig i måndags hinner släppa till söndag, känner inte riktigt att jag har tid eller lust att dras med den längre.

Skulle kanske försöka göra lite nytta nu när han sover då, typ som att laga lite lunch och tvätta. Om jag bara orkar lyfta this fat ass från soffan. Puss!

Gillar

Kommentarer