Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 160 Readers

Likes

Comments

Som rubriken säger så har jag också nu äntligen fått sommarlov! Så glad att jag kämpade mig igenom det, får ett halvår sen var jag påväg att hoppa av allting men efter prat med lärare och föräldrar så fick jag mig en tankeställare och insåg att jag skulle försöka kämpa vidare, trodde aldrig att jag skulle klara allt faktiskt, men det gjorde jag! Det här första året har gått så otroligt snabbt! Får hoppas att dom kommande 2 åren också går såhär fort!

  • 166 Readers

Likes

Comments

Kan inte säga annat än att den här dagen har varit riktigt intensiv, fullt upp hela dagen. Åkte till skolan för provet, känslan jag hade innan stämde ganska bra tror jag, för provet kändes sådär.. Haha. Men vi höll på med prov tills klockan tre, sen en liten paus för att sen gå till kicks för praktik, eftersom det är marknadsafton så var det fullt upp där också kan man väl säga, men det var riktigt kul, eftersom det hände något annorlunda!
Slutar egentligen klockan sex men tiden flög iväg haha så gick hem lite senare. Så kom hem runt åtta, då bytte jag direkt om till tränings kläder och sprang, och det kändes riktigt bra faktiskt! Så nu ska jag duscha och kanske se någon film tills jag somnar, vilket jag lär göra rätt så fort haha:)

  • 215 Readers

Likes

Comments

Sådär, nu har jag både hunnit varit ute och sprungit, tränat lite efter sen ätit. Nu ska jag försöka kolla igenom matten lite eftersom det är nationella i det imorgon och det är ju inte mitt starkaste ämne direkt så behövs nog lite repetition... Haha;)

  • 217 Readers

Likes

Comments

Hej, har varit en skön dag i skolan, fick sluta tidigare också! Blev dock problem med hur jag skulle komma hem för mamma var på landet så fick vänta i stan ganska länge så kom ändå hem ganska sent!
Nu är jag påväg in igen med min syster för vi ska ha ska mat till ikväll, tror det blir kyckling!
Sen tänkte jag ut och springa igen, var så himla skönt igår när jag gjorde det så tänkte föröka göra det varje dag den här veckan, om det inte är för dåligt väder förstås haha;)

  • 219 Readers

Likes

Comments

Hejjj, vad händer med vädret? Först stod det att det skulle regna mesta delen av veckan, sen ändrades det till sol och typ 26 grader?! Haha förvirrande. Och som vanligt har jag jeans även att det är såhär pass varmt ute haha. Såfort jag kommer hem ska jag byta om till shorts och gå ut och sätta mig och bara ta det lugnt ett tag och föröka plugga matte. Sen tänkte jag ta en springtur framåt kvällen.

  • 223 Readers

Likes

Comments

  • 241 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter i bilen påväg till Göteborg för en mysig dag, bara gå runt, äta gott och ha det mysigt! Sånt
Behövs ibland

  • 248 Readers

Likes

Comments

Hej du! Varför var det snart två månader sen jag uppdaterade?

Hej alla ni, hoppas ni har det bra och inte är allt för stressade ni som går i skolan med alla prov och inlämningar som har börjat komma som vanligt vid den här tiden. Jag går som ni vet handels, vilket gör att jag har nationella prov i: Matte, Svenska och Engelska. Vi har redan tagit igenom oss alla proven i svenska, och har bara häften kvar i engelskan, men matten har inte varit än. Men för ca en månad sen så hade vi som ett liknande prov bara att det liksom inte var nationellt. Och det gick väl sådär kan man nog säga, blev inte ens nära godkänd.

Jag har aldrig haft en speciellt ämne som jag faktiskt kännt att jag presterar i, utan har alltid varit den som är på gränsen till underkänd i dom flesta ämnen, dels för jag har svårt att lära mig saker, och speciellt nu på gymnasiet så går allt så fort, så man hinner inte med, utan då struntar jag i det istället och tänker att allt löser sig tillslut ändå, jag behöver inte plugga, kommer ändå misslyckas. MEN jag vet så väl att jag har helt fel tankesätt. Jag vet inte hur många gånger jag tänkt "Nu, nu ska jag ta tag i skolan och plugga så mycket som jag bara kan" sen sitter man där hemma med boken liggandes framför en men man får ändå inget gjort, det är så synd för jag vet att jag skulle klara det om jag bara försökte, men nu gör jag inte det så har ingenting att skylla på förutom mig själv.

Det är ena saken varför jag inte skrivit, för tiden har bara inte räckt till och istället för att jag skulle kunna lägga upp något någon gång ibland så kände jag att jag la den saken åt sidan ett tag. Har också praktik två dagar i veckan, och där slutar jag klockan 18,00 så då har jag bara hunnit hem, ätit och sen sovit..

Den andra saken är att jag inte mått 100% bra den senaste tiden pga personliga saker jag inte vill skriva om. vet inte om jag kommit in i nån vårdepression(??) vilket jag tycker är konstigt, eftersom det är nu allting bra börjar, det börjar bli varmare och varmare och det är ljusare på kvällen och allt borde vara bra.

Nog om det, det är VÅR allafall och bortom allt det här så är det bra!!


Likes

Comments

Hej!!

Tror ni att jag blivit frisk än? nae, Idag är det sista dagen jag ska ta antibiotika men har inte fått ner tabletterna som jag egentligen måste, för har nu istället fått ont i halsen, känner mig också riktigt hängig med ont i huvet oallt.. varit hemma från skolan idag, imorgon är det praktik och känner att jag varit borta för mycket från den redan så ska försöka gå dit imorgon! Var ute näst intill hela lördagen med inte såå tjocka kläder så kan vara därför jag mår som jag mår nu.. Sen har vi studiedagar både torsdag och fredag!!

Ska försöka hitta någon frisör snart också, tycker mitt hår fått vila tillräckligt nu haha;)

Annars har det inte hänt så mycket, eftersom jag för det mest varit hemma, känner att det måste väl bli dags för mig att få bli frisk snart(!!?) varit sjuk så pass länge nu..

Likes

Comments