Vänner är det bästa någonsin

Hej kompisar! Oj oj vad det har varit mycket på gång denna vecka. På onsdagen sminkade jag min lillasyster inför Abi-balen och hon hängde här hos oss mer eller mindre hela dagen. Fixade även hennes hår och hjälpte henne med lösnaglar och annat som kan kännas behövligt en sådan kväll. Var helt slut då hon väl åkte iväg med Johan till festen, tog bra många fler timmar att göra henne i ordning än vad jag egentligen hade räknat mer. Tror vi allt som allt satt i fyra och en halv timme, kanske till och med fem timmar och fixade. Johan var och fotade hela balen också, så det var rätt roligt! Smygkollade lite på bilderna han hade tagit då han kom hem och vad jag såg så var dem jätte fina!

Sedan så hade hon ju penkkis, flaka-åk och ABI kryssningen idag också så tidigare var hon här även idag en stund. (eller ja .. hon är ju just nu på kryssningen..) Främst var hon här för att pappa var på jobb så vi fick hoppa in och hjälpa till lite, men vi umgicks ju förståss också för det var roligt. Så då hon väl slutat åka runt omkring på en lastbil så hämtade vi henne från skolan och sedan väl hemma igen började jag lagade mat till hela trion medan hon dushade. Efter det hjälpte jag till att fixa hennes hår och hon fick fria händer att sminka sig framför mitt sminkbord. Tror det var rätt så populärt. Så full rulle i detta hushåll hela dagarna denhär veckan! Om inte jag haft besök av någon orsak så har jag suttit och jobbat eller gjort andra "måsten" som byka, städa , diska och andra fantastiskt roliga sysselsättningar.

Fast det är ju inte ovannämnda sakerna som egentligen äter upp min tid utan det är ju faktiskt främst varit mina skolarbeten , hemmasysslor och annat vardagligt som tagit både tid och energi. Fast främst skolarbetena, men jag vill verkligen få mina arbeten gjorda innan praktiken så jag har så lite som möjligt kvar under den tidsperioden, det är tillräckligt energi-tagande att vara på praktik känner jag...

Känns dock snart som att jag aldrig någonsin vill se ett Word dokument igen, tio sidors uppsattser vecka ut vecka in är inte jätte lockande kan jag säga dig och det tar bra mycket mer tid att göra än vad man tänker sig. Suck. Speciellt när det är en never ending story....

Känner mig helt sönder nuförtiden då jag vaknar också, som om jag aldrig riktigt vilat ut under natten, mer som bara hjärnan är slagen på stand by istället för att stängas av och faktiskt ladda emellan. Har vaknat kring 1 flera dagar nu, fattar inte vad som är fel på mig. Trodde att faktumet att det blivit ljusare skulle hjälpa till med att vara pigg, glad och kreativ men icke. Klart det även finns annat som händer här i livet som spelar roll i hur jag mår, men det är en annan historia .

Aja här om kvällen fick jag något form av breakdown iallafall, tror nu i efterhand att det var allt som bara rann över. Jag började iallafall böla som en 7 åring av något riktigt onödigt, så ja bestämde mig för att sätta mig ner och sms:ade Nette om mina känslor. Slutade med att jag skrev romaner i typ en halvtimme (stackars henne... )

Men det hela resulterade faktiskt i det finaste någonsin. Bara någon timme efter vi sms:at så kommer Nette förbi med en gåva! Hon hade sett den i butiken och kände hon skulle pigga upp mig lite. Är inte det något av det finaste och gulligaste ni någonsin hört talas om? Jag har helt enkelt världens bästa vänner. Gåvan var altså en röd ros i en glas flaska med ett hjärta hängandes kring halsen. Synd nog fällde katterna den i golvet bara någon timme efter jag fått den så hela skapelsen blev "aningen" kortare än vad den var från början. Dock är den fin iallafall, så det gör faktiskt ingenting.

Nä nu skall jag jobba vidare en liten stund sen är det bums sängdags , vi hörs ❤

  • 274 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229