TURKOS

Hej alla fina ja hoppas ni mår bra idag för det gör jag! Vad ha hänt hittills idag? Jo klockan ändrades inatt till sommartid och min klocka vid sängen var fel då jag vaknade så fick ju hjärtatack och trodde jag stått över en timme och tvättat tänderna. Så var ju inte fallet.....

Hur som helst testade några puderskuggor idag föresten , och ja är faktiskt förvånad över hur bra dem var. Eller nu är jag väl lite snäll... Jag hamnade använda hudkräm som primer för att färgerna skulle sitta ordentligt , men , ja lite fuska får man väl? Det tricket fungerade annars svin bra! Altså vem behöver dyr primer från butiken då man kan dutta lite hudkräm på ögonlocket innan man applicerar? (okej okej face-primers är faktiskt något jag gärna skulle inhandla men , no money no funny.)

Skuggorna har jag haft ett tag och alla är från Models Own. Jag har typ en av varje extrem färg.

Här ser ni skuggorna. Jag blandade den blå och den gröna för att få en turkos färg.

Här ser ni resultatet! Själv är jag faktiskt rätt så nöjd. Annat än den turkosa blandningen använde jag tre andra skuggor , en cream-vit en klar vit och en i rost-rosa-brun. Jag vet faktiskt inte vart paletten jag använde kommer i från, står inte ens på paletten. Knasigt! På läpparna har jag bara ett rosa/nude färgat läppglans.

Har ni för övrigt sitt hur långt mitt hår blivit? Helt sjukt!

Puss på er, nu skall jag börja städa lite. Har ni för övrigt sett att solen tittat fram lite idag? Fantastiskt!

  • 352 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229