Time For Change

Har sådan otrolig lust att ta ut mina nuvarande piercingar (utom näsan... ) och lägga 2 nya någon annanstans. Otroligt sugen på att lägga en medusa.... men kunde även tänka mig lägga i kinderna, en vertical labret , eller en center labret. Oh well, lär inte bli någon möblering i ansiktet än, kostar ju pengar såntdär så de lär vänta till december åtminstone om inte ännu längre. Hmm.. sjukt sugen endå!

Och ja , en sak till... ni som känner otrolig iver till att skriva saker som "Gör det inte, ta ut dem alla istället permanent och låt de vara" eller "Du är vacker som du är, du behöver inte göra nått" eller " Gör inte fler ärr i ditt ansikte , vill du se ut som en nåldyna? " eller andra liknande kommentarer, feel free to comment , men ja bryr mig allvarligt inte. JAG gillar piercings och jag känner ingen iver eller dyligt att ta bort dem helt, eller något annat. Jag är jag, deal with it. 

Säger samma som då folk sa att jag inte skulle töja öronen för de blir så "äckligt fula" och man ångrar sig innan ett halvår efter. Well, jag har inte ångrat mig än och det har gått 5 år och ja, ärligt så är det väl mitt problem sen isåfall? It's my body - my choice. ✌

  • 318 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229