OnsdagKväll

Hej på er igen. Oh ja har nyst precis hela dagen ?!? Altså ja har inte ens kyligt eller någonting sådant , fattar inte? Kanske det drar vid mitt skrivbord utan att jag märker det? (det står vid ett fönster). Aja de va inte de ja skulle babbla om utan jag tänkte berätta att jag nyss paketerat ner allt smink för morgondagens provsminkningar! Och nu tänker ni , vah , vadå sminkningar , du har ju inte nämnt något sådant tidigare? Och nej, de har jag inte men nu gör jag det.

Aja vad som altså är på gång är att de är årsfest i fredag och jag fick förfrågan att göra lite festsminkningar till det , super roligt tycker jag! Och ja självklart svarade jag ja! Imorgon är altså tanken jag skall träffa mina "kunder" och prata lite igenom vad de önskar sig samt göra en provsminkning så att de sedan har exakt vad de vill ha då de verkligen gäller! :) Okej nu låter detta jätte avanserat men altså egentligen är de bara några kompisar som frågade mig om jag kunde sminka dem , men jag ville bara testa runt lite innan de verkligen gäller.

Dessutom parcermonin i ParadiseHotel ikväll , spännande spännande! Onsdag är nog en bra veckodag. Nuu skall ja kolla tv, vi ses! ^^

  • 148 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229