One Sin Too Many EyeLiner

Hej kompis! Oh let me tell ya about this eyeliner, dethär är min favorit kajal at this moment. Jag har länge sökt efter en kajal/eyeliner som är krämig nog att lägga i vattenlinjen uppe vid ögonfransraden , men som fortfarande inte är en flytande eyeliner, för vi alla vet att det inte är någon bra ide att få en sådan i ögat. Det tar förbaskat ont kan jag säga er. Aja hur som haver så är detta en vinnare i detta sammanhang! Förståss är även denna från min tidigare Makeup Revolution beställning, och jag har använt denna ett tag nu, vilket gör att jag faktiskt ärligt kan rekomendera produkten! 

Finns egentligen inte så mycket mer att säga angående pennan men jag var lite rädd då jag beställde hem den att det skulle vara en "tusch" ända på den men det var det inte! Så det visade sig ju vara onödig oro för ja, den är som en helt vanlig kajal helt enkelt! Summma sumarum! I love it!

P.s Sorry för bad produkt-posting nu senaste tiden, har inte hunnit tagit några bilder på swatches av MR sakerna än nämligen så har därför inte publicerat något! Skall bättra mig, jag lovar!

  • 313 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229