Mörbultad

Hej alla fina , jag hoppas ni mår bra idag, för ja , idag mår jag inge vidare. Oj vad trött jag är. Steg upp krin 6:30 och kom hem från skolan kring klockan sju för då var sista mötet ja hade i skolan slut och ja.. Sen har jag också haft riktigt ont i magen hela dagen. Suck. Känner mig helt mörbultad.

Aja men skolan idag var intressant iallafall, vi hade en tema-dag, (hur skrivs tema dag?) var väl lite roligt tanke på variation. Vad har jag mer att berätta då.. hmm.. inte så mycket egentligen. Håller just nu på och gör lite mat, jag vet det är jätte sent men jag har inte ätit sen 12 och jag kom hem lite över sju, sen åkte jag och Johan och handlade, och så satte jag igång direkt, och ja, de är inte klart än helt enkelt. Skall troligtvis se en mysig film jag och Johan här medan vi äter. Vet dock inte vad vi skall se riktigt. Får väl kolla runt på IMDB så ser vi va de blir!

För övrigt tänkte jag demostrera mitt nystädade klädskåp. Dock har jag sommarkläningar och tjocka tröjjor och munkjackor i ett annat skåp. De kläderna använder man ju endå inte dagligen just nu då de är för kallt för klänningar men waaay för varmt för en stickad tröja, (och de fick inte plats!). Skulle dock kunna tänka mig att sälja några plagg , men ja , vi får väl se! Har i och för sig redan gjort av med typ hälften av min gaderob, hehe.

Hur som helst , det var det för idag , hoppades ni gillade mitt tidsinställda inlägg tidigare för jatycker verkligen de va nödvändigt att informera om skönheterna! ;) Kram på er!

Fick även hem en Ellos katalog för ett tag sen. Där var allvarligt endast 1 blus jag skulle tänka mig gå med. Varför gör Ellos inga snygga kläder? Dock var där en och annan inrednings grej jag gillade.

  • 324 visningar

Gillar

Kommentarer

hanna.henriksson
hanna.henriksson,
Alltså Ellis kläder är riktigt patetiska tycker jag :/ Undrar samma. Dom har ju ganska stor kundgrupp, och ALLA får ju katalogen. Varför inte snygga till det lite och få ÄNNU mer kunder... Då jag var liten köpte mamma nå kläder åt oss därifrån. Som barn kanske man hittar något åt sig. Men idag skulle jag kanske lika som du hitta ett eller två plagg jag KANSKE kunde tänka mig att köpa. Tycker det är synd.
www.hanzsku.wordpress.com
vixifyx
vixifyx,
Håller med i allt du skrev, som liten hade jag också kläder därifrån , men va händer lixom med vuxen kläderna? JAg menar vill man klä sig fult bara för man blir äldre? Näe? ja menar inte man kanske behöver klä sig vulgärt men no får man väl va snygg utan att va vulgär som äldre?
nouw.com/vixifyx
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229