Monday Blues

Hej kompisar! Måndag igen då. Nu är det en vecka tills jag skall ha min första praktikdag. Skall alltså åka ut på praktik den 29.2, vilket är redan nästa måndag! Känner mig lite nervös faktiskt. Ingen skojig känsla. Nåväl det skall nog gå bra. Det är bara bra att lite gå ur sin comfort zone! Har ingen minnesbild av om jag ens berättat för er vart jag skall praktisera föresten, men det är iallafall med en skolkurator jag skall hänga med i 10 veckor! Det skall bli jätte spännande faktiskt, men också skrämmande då jag BARA hängt med barn i dagis miljö tidigare , det är ju lixom det jag är bra på. Fast jag tror det kommer bli hur bra som helst , bra att se något annat än barnträdgårdslärar rollen , även om det är det jag är främst intreserad av och bra på, men om jag inte fick vara barnträdgårdslärare så är det nog skolkurator jag skulle kunna tänka mig vara så det skall nog gå bra har jag på känn.

Annars då? Jamen de är väl riktigt bra. Stressad fortfarande angående all skola och allt annat som händer i livet, men det lär inte släppa innan jag blir (förhoppningsvis bara ja blir godkänd i allt...) klar till sommaren!

Skall så småningom i duschen och göra en riktigt ordentlig skrubb. Främst för det antagligen blir lite fest i helgen (whooop, det var ett BRA tag sedan jag hade lite lajban! ) så jag tänkte jag skulle BUS:a mig tills det ( Brun Utan Sol) . Behöver även göra en ansiktsmask tror jag bestämt och sedan färga brynen så de hinner avta lite färg från huden tills helgen. Sen skall jag fortsätta sitta vid min dator ett tag och skriva vidare, men sedan är det nog sova som gäller.
Kram på er fina så hörs vi! 

  • 305 visningar

Gillar

Kommentarer

ihuvudetpåjosefin
ihuvudetpåjosefin,
Vad kul med praktik!! 😊 Lycka till, tror det går superbra 😃
nouw.com/ihuvudetpåjosefin
vixifyx
vixifyx,
va gullig du är , ja det hoppas jag med, och tack! Eller får man säga det ? eller betyder det otur att tacka för lyck önskningar? 😃
nouw.com/vixifyx
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229