MakeUp Revolution

Hej alla fina! Altså oj vad denhär dagen gått fort​. (okej det är inte som om 7 på kvällen är natt än me ni förstår vad jag menar)  Hur som helst ville jag visa dessa bakade rouge:ar från MakeUp Revolution. Altså jag är bara så kär i dem. Ska faktiskt lägga in en beställning på deras nätsida tillsammans med syrran någon gång i sommar (för då kommer det lite mer pengar in då man jobbar...)  för jag behöver dessa i mitt liv. Punkt slut. Eller... jag kommer klicka hem de små runda altså, men skulle gärna ha nått av hjärtorna ockå egentligen, som är klara dupes av Too faced:s hjärtformade blushar!

 Hur som helst MakeUp Revolution är ett nytt märke som lanserades 2014 i London och de strävar efter kvalité som alla skall ha råd med. Altså deras produkter är väldigt billiga i tanke på kvalitén. De är kända för sina fantastiska dupes av andra populära märken. 

MakeUp Revolution har bland annat produkter som är näst intill identiska med  Too faced-produkter och Urban Decays Naked paletter. Kan tillägga att produkterna är väldigt hög-pigmenterade och verkligen sitter på huden även utan primers eller annan "förberedelse". Är man mer intreserad av att se hur dessa ser ut och sätter sig på huden finns det massvis av resensioner på Youtube som jag kan rekomendera att ni kollar in om ni gillar sånt. Det är bara att söka på Make up Revolution så kommer de upp massvis med olika videos. 

Om ni kollar runt på deras hemsida ser ni även att de har en kategori som heter " I <3 MakeUp" detta är egentligen ett under märke till MakeUp Revolution , men många räknar det som en sido collection istället. Produkterna är altså lika bra , för de är altså endå från samma skapare. 

Men ja , låter dethär roligt kan ni klicka HÄR för att komma till deras hemsida! Happy Shopping! i know you want it ;) 

  • 331 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229