Kvalité För Lite Pengar

Va dumt av mig att i förra inlägget inte tillägga va dupes är. Det är ju faktiskt kanske inte alla som förstår det. Men de är faktiskt så enkelt som att det egentligen betyder kopior! Eller ennu simplare kan man ju tänka sig "dubbelgångare". Förkortningen kommer egentligen från ordet "duplicate".

För att göra tydligare vad jag menade i förra inlägget tänkte jag nedan lista bilder sida vid sida på några av de produkter som man verkligen kan kalla kopior.Det är sjukt att MakeUp Revolution inte blir "fast" för dessa fantastiska "svar" på orginal produkterna!

Ovan har vi den första produkten , det som egentligen endast skiljer dessa produkter åt är att Too faced:s orginal chocolate bar skuggor verkligen också doftar choklad. Annars är de praktiskt taget identiska. Till vänster är det Too Faced för (ungefärligt omräknat till euro) 45 € och till höger MakeUp Revolution för 11,29.€ Hur bra är inte det??

Naked 1 från det kända märket Urban Decay kostar ungefär 50€
Iconic 1 av MakeUp Revolution kostar 5,64€

50€ för Naked 2
5,64€ för Iconic 2 av Make Up Revolution

Och även Naked 3 paletten kostar ungefär 50 € , medan Iconic 3an kostar 5,64€. Hur sjukt är inte det? och nu kanske du tänker "Men vadå? " "De är ju säkert HM kvalité?" Och på de svarar jag ...Nej nej nej du har så fel! Kolla vilken video på youtube som heslt och de bästa beauty gurus där kommer även dem säga att dessa produkter är fullständigt fantastiska och har hög kvalité även om priset är lågt!

Här ovan har vi ju då även Loracs kända paletter vid namn "Lorac Pro" , "Lorac Pro 2" och brevid har vi MakeUp Revolutions "Iconic Pro" & "Iconic Pro 2 " . Loracs båda orginal paletter kostar ungefär 38,50€ och MakeUp Revolutions "Iconic pro" och " Iconic pro 2" kostar 9,85€.

Första bilden (från vänster) är 3 stycken av Too Faced Hjärtformade blush:ar och de två andra bilderna föreställer dupsen från MakeUp revolution. Precis de som jag visade i inlägget här nedanför. Too Faced Hjärtat kostar 27,50€ medan du får samma Hjärt-Blush från MakeUp Revolution för 7,10 € !! Heelt sjukt!!

Men sådär, de finns förståss fler produkter på MakeUp Revolutions sida, som är värda att kolla in! Massivt fint smink för en bra peng! Happy Shopping !!

  • 614 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229