Klippa av mitt hår

Hej alla fina, jag hoppas ni mår bra , det gör jag idag! Jag är dock lite trött, känner bara att mina ögon vill gå fast trotts att jag sov länge idag. Sen vill jag klippa mig också. typ NU. Jag vill att någon kommer hit klipper av typ 3-5 centimeter av topparna över hela håret så att håret känns friskt innan resan imorgon...
Ja de förstår ju då alla att inte är möjligt eftersom jag typ inte känner någon som klipper hår, men jag skulle såå mycket vilja det. Suck, kanske ja kan få Johan att försöka sig på mina toppar? Hm... Får fråga honom, han är ju endå en sådan perfektionist så han skulle göra ett bra jobb åtminståne om han bara vågade börja.

Nu kanske ni som inte sett mig skriva om Johan tidigare bara "-Men vah, Har du din pojkvän att hjälpa dig med sådantdär? hur vågar du låta honom klippa ditt hår och dyligt?" Och till er vill jag bara säga att Johan är jätte duktig både på att färga mitt hår, och att klippa de jag bett honom göra. Han är noggrann och har alltid gjort mig nöjd! Speciellt då jag hade min sidecut, han fick göra nytt mönster typ hela tiden för mitt hår växer så snabbt och de gjorde han utan problem. Han är också otroooliiigt bra på att teckna så han har en konstnärlig sida, det säger ju i sig själv att han inte är hel blind för sådanthär. Dessutom gjorde vi en video när han gjorde min makeup för typ lite på ett år sedan , vilket i princip blev bra, annat än att det tog en evighet och att jag hatade skugg-färgerna han använde haha. Men ja, så han är duktig fast han är kille! Så haha på er bara som inte har enpojkvän som kan hjälpa er ;) hihi!  

Med närmare eftertanke så tror jag faktiskt jag kommer fråga honom senare om han kan klippa mig idag.... 

Kram på er! 

EDIT: Han sa Jo! Så Johan kommer altså klippa mitt hår ikväll! Hoppas de inte blir dåligt haha!

  • 614 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229