Jackor & Kappor

Var inne och kikade på HM:s nätsidor här om dagen (detta är ett tidsinställt inlägg)  bara för jag gör så mot mig själv ibland när jag inte har pengar (haha..) och gud vilka fina jackor de hade där. Oh well, de ska bli varmt har jag bestämt så nu behöver jag ingen ny jacka eller kappa men drömma kan man ju endå.

Jackan ovanför kan du hitta HÄR och den säljs för 59,99€. Jag gråter lite innombords för jag inte har överlopps pengar till den. Denna är enligt mej helt aaassnyygg. Dock vet jag faktiskt inte om jag skulle passa i den. Svårt att säga. Måste gå in till stan och pröva den nått tag!

Den här jackan snubblade jag också över som faktiskt är på REA just nu , dock trodde jag den skulle finnas i någon ljus färg men icke, så inget för mig, men ville endå ta fram den här för den är endå rätt så snygg take på att den endast kostar 23,99€ . Den hittar du HÄR.

Den tredje jackan jag fastnade för var denna. Jackan kostar 39.99€ . Så även den får finnas kvar i butiken och jag får drömma vidare. Jackan hittar du HÄR .

Denna vita och svarta skönhet kostar 49,99€ och den hittar du HÄR . Har inget att tillägga än att att även denna skulle såå gärna få finnas i min gaderob.

Oj oj vad jag önskar ja kunde köpa hem alla dessa och ha i gaderoben för att variera med, men sådant har man inte råd med då man är studerande! Då ska man va glad att man får mat varje dag! Hehe, aja , ha de bra nu alla läsare så hörs vi snart igen!


  • 308 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229