Iconic Pro & Lip Lava

Hej på er kompisar, swatchade två stycken läpp-produkter igår, samt knäppte några bilder på dem. Som vanligt var det ju redan dödsmörkt ute så grynigheten är ett faktum i bilderna. (okej super mörkt var det ju inte men ni vet vad jag menar....) Förhoppningsvis överlever ni kvalitén ändå. Bilderna är ju 100 gånger bättre än om de vore tagna med min mobil ivarjefall.

" Iconic pro lipstick" är en serie läppstift från märket Makeup Revolution ( you don´t say..) och Lip Lava är från "I <3 Makeup" . Skall jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt varför de har ett skillda namn , för jag hittar ingen information om varför de två olika "märkena" säljs på samma sida. Någon gång tycker jag att jag har läst att " I <3 Makeup" skulle vara ett systerföretag/underföretag" som ägs av MakeupRevolution och det skulle vara orsaken varför de säljs i samma webshop men har olika namn på produkten. En annan sida jag läste på pratar om att "I <3 Makeup" bara skulle vara en skild kollektion av Makeup Revolution. Vad som är det rätta vet jag faktiskt inte , men det spelar inte så stor roll, känner jag...

Jag äger sedan tidigare redan två stycken andra läppstift från "Iconic Pro Lipstick" serien och jag gillar dem jätte mycket, använder dem nästan varje dag. Men, eftersom de är rätt krämiga och därför också väldigt behagliga att ha på läpparna , så lider ju hållbarheten , tyvärr. Dock så spelar det ingen roll för mig , jag går ändå och piffar upp sminket med jämna mellanrum. Det i sig betyder att jag inte har något emot att gå och lägga ett nytt lager med någon timmes mellanrum .

Dock tycker jag att även om de är krämiga läppstift så har dessa riktigt bra hållbarhet, klart det inte är lika bra som ett matt, men bra för att vara ett krämigt. Jag har rätt svårt att förklara finishen på läppstiften i iconic serien, speciellt för jag tycker personligen de skiftar från läppstift till läppstift. Då jag använt dem så upplever jag att vissa av dem var som ett "satin" och ett annat var som "amplified creme" och ett tredje som jag har liknar mer "cremesheen" så jag vet inte riktigt var jag skall placera dem. Jag vet inte heller om det är meningen att de alla skall vara olika eller om de bara råkat bli så då de skapat produkterna. Hur som haver så är de jätte fina så helt klart värt att klicka hem tanke på att läppstiften endast kostar ynka 3,46€ .

Om ni nu känner att jag pratar något som ni inte alls förstår så jämför jag alltså produkten med MAC:s olika läppstifts finishar! Om ni vill förstå bättre vad jag menar så kan ni klicka HÄR så har Therese Lindgren gjort en jätte bra video om det.

Jag trodde jag hade beställt "Game of mystery matte" men tydligen beställde jag hem orginalet "Game of mystery" istället. Upplever dock att detta är mörkare än det jag egentligen ville ha , men vi får väl se då det väl är i användning om jag tycker det spelar någon roll.

Flytande läppstiftet jag klickade hem är "Lip Lava" i färgen "Forgiven" och är den första i serien som jag klickat hem så har ingen aning om varken hållbarhet eller täckning. Vad jag dock kan avläsa av swatchen jag gjorde tidigare så var färgen fantastiskt fin. Alla olika sorter och nyanser av nude är vårens läppfärg så jag fokuserade rätt mycket kring det genom hela min beställning.

Hade svårt att få fokusen rätt då jag tog bilder på färgerna, får byta objektiv nästa gång, nu var jag allt för lat för det... Vilket verkligen syns.. Som man bäddar får man ligga antar jag. Hur som haver här ovan har ni swatches av produkterna , fina va? Det är Lip Lava "Forgiven" som är den mörkare.

Till sist men absolut inte minns klickade jag även hem ett "Iconic Pro Lipstick" i färgen " You are beautiful". Denna kom inte i sin pappersförpackning (kanske dom var slut? ) så jag hade inte lagt märke till att jag hade det i högen till en början, därför är det med på en skild bild. Swatchade inte den heller för jag glömde bort det i all kaos. Oh well . Detta är iallafall det ljusaste i hela serien och det skall bli väldigt intressant att se hur de ser ut på läpparna !

  • 293 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229