I heart chocolate

Hej Kompisar! Aah , är den inte vacker? En av mina stora favoriter bland mina paletter just nu. Inte bara för det är en fantastisk dupe på Too Faced palett "Chocolate Bar" , utan också på grund av kvalitén! Detta är en palett från Makeup Revolution som går under "I heart Makeup" kollektionen på hemsidan . Paletten heter "I ♡ Makeup I Heart Chocolate".
Nedan kan ni se en jämförelse bild på swatches jag hittade mellan Too Faced paletten och denna från MakeupRevolution

Som ni kan se är färgerna näst intill identiska och inte nog med det så är ju paletterna i sig också väldigt lika.

Överlag tycker jag att choklad paletterna från Makeup Revolution är de bästa paletterna de har på hemsidan. De är krämiga i konsistensen , de är lätta att blanda ut och håller sig på ögonlcket där du applicerat dem hela dagen. Även utan primer. Dock är det värt att nämna att om man har en lite styvare borste så skapar man lätt fallout i paletten. Dock inget som stör det vardagliga bruket eftersom mängden som kommer är väldigt liten i jämförelse med vad den kunde vara för en produkt i denna prisklass. Som vanligt rekomenderar jag denna produkt för alla som är sugna på att köpa lite billigare smink med bra kvalité. Makeup Revolution never disappoints!

På nedanstående bild är en tydligare swatch med Too Faced Chocolate Bar palett till vänster och Makeup Revolutions I Heart Chocolate till höger!

Har du några frågor angående paletten eller Makeup Revolution? Då är det bara att ställa dem nedan så skall jag försöka svara på dem så gott jag kan!

  • 9 187 visningar

Gillar

Kommentarer