Hemma Igen

Ihihihihi! Kom mer eller mindre nyss hem från Logomo. Jag känner mig som en 13 åring som nyss varit på boybands koncert. Altså ibland glömmer jag bara hur löjlig jag blir då jag är på koncerter haha... de spelar typ ingen roll vem man går och ser på och jag kan alla låtarna samt sjunger med i dem och har dunder feelis. Sådär som då man har sin största idol och är 13.........

Nu kan ju detta vara nått man kanske inte längre borde göra då man fyller 23, men vet ni vad? Det struntar jag fullständigt i för vet ni, där satt jag idag halvskrek med i alla låtarna och vinkade till dunder snygga Måns och jag slår vad om att han pekade och sjöng med mig där ett varv. Dock var ju inte Johan allt för förtjust haha... stackarn, han kom ju bara med så jag inte skulle behöva gå själv. Dock sa han att det inte var fullständigt värdelöst , bara inte hans musikstil och smak. Krista Siegfrids var för övrigt förband! Riktigt bra hon också , min favorit av hennes låtar är On&Off, så jäkla bra låt.

Summa sumarum? Bra kväll, trotts att vi satt uppe på läktaren (Dock i mitten och de va typ jätte super nära, typ 10 meter mellan mig och Måns... De var ju så litet utrymme) . Jag ville egentligen sedan ner på golvet och hoppa, speciellt sedan då Måns sa i microfonen att alla över 18 som vill komma ner från läktaren får, men sen så sa Johan att vi inte skulle gå -.- .Och.. ja, inte ville jag ju gå själv heller. Aja de va nog roligt där uppe också men kunde ju inte hoppa omkring och skämma ut mig där. (Enligt Johan lyckades jag iallafall med det haha... )

Här nedan är några bilder från ikväll. Nu skall jag lägga på lite Måns och spela i bakgrunden, bara för att jag har det på hjärnan nu, sedan blir det dusch och i säng! Gonatt!

  • 186 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229