Grönt eller Turkost i håret?

Vad föredrar jag? Helt klart det ljusare! (jag diskuterar altså bilderna nedan i inlägget...) Fast det vet ni redan. Tyckte dock jag kunde posta dessa bilder här nu då jag hittade dem och de är inte som jag hade bättre att visa er annars heller så att ja , taver vad man haver eller vad det heter.
Dom är mer eller mindre i kronologisk ordning. Den första ärälst och den sista är nyast.

Dock så har jag ju inget smink på den längst till vänster bilden, men har smink på alla de andra... (observera min fina naturliga sommarbränna högst upp till vänster, och min likbleka färg i första raden i mitten också). Nä hörni säga vad ni säga vill men jag gillar den ljusa looken bättre. dock med GRÅ inslag inte GULT,

Dock gör ingen av bilderna håret någon rättvisa, speciellt inte den i översta raden till höger . Jag hade INTE gult/grönt hår... Hårets egentliga färg var typ, ljus brun toffe-färg.

Raden under är ju rätt så nya bilder från Instagram. Först var det strawberry blondt, sen var de gult blondt ish, sedan mer grå blondt och nu ytterligare mer åt det gråa hållet. Tanken är att jag skall försöka få färgen jämnare med en toning. Eller så köper jag sådandär inpackning med färgpigment i eller liknande. Såg att Maria Nila har en superfin, både en svart och en i silver, men dyra var dem så får fundera på saken ett tag till.... I höst har jag antagligen helt det slutliga resultat jag vill ha. Eller ja .. närmare iallafall.. Främst eftersom mitt hår antagligen då både blivit längre och jag troligen har hunnit få mer utväxt, vilket jag väntar på med iver..... de är ju så jag vill ha det! Hehe.. Folk får tycka jag är knäpp om dom vill men ja gillar det! 

Detdär med hår är nog en lång process.. fast jag har endå kommit en bra bit på vägen från att ångra mitt mörka hår och börjat processen till att gå till ljust igen! Fast det är lång bit kvar... Får se var jag skulle hitta en billig grön inpackning som ja kan blanda i balsamet.. eller kanske man ska ta turkost?  Color mask har ju iallafall dedär små tuberna.. de skulle kanske kunna vara nått...Oberoende så är ju det bara en mellan process för att sedan uppnå någon mer i silver blondt hår.... Måste ju få bort de röda pigmenten på nått sätt. Eller ja .. jämna ut så de inte syns är väl egentligen mer vad man gör.. Oh well... experimentet fortsätter!

O ja , alla ni som känner er tusen gånger kunnigare inom detta (ja jag pratar om just dig som läser dethär och skakar på huvudet) feel free to kommentera vad jag istället borde göra. Kommentera alla tips du har, FÖRUTOM tipset "gå till en frisör" eller liknande för.. lets face it .. I wont.
Inte för jag inte uppskattar frisör-yrket , cuz believe me I do, jag tänkte bli frisör en gång i livet, utan jag känner bara att jag inte orkar boka en tid och det kostar pengar och jag har ingen aning om vilken frissa som skulle vara en bra match för mig i denna lilla stad. Såååå ja... Lite spänning i livet skadar inte. Kanske är det lite roligt att inte veta om man ser ut som en mögelost efteråt eller inte.

Eller?

  • 270 visningar

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Älskar verkligen håret du har och ditt mål! Vill själv ha de så, men gav opp o förga d brunt här i höstas haha.. Får si va d blir ti näst 😊
stylebyelin.for.me
vixifyx
vixifyx,
Vaad gulllig du är, och ja de är ju slitsamt.... både på håret och psyket hehe ... Men jag måste annars låta de "va" aningen också för annars går de ju bara av o blir aldrig långt så får helt enkelt bara bita ihop och använda mig av olika färg inpackningar och sånt medan det växer, de är ju iallafall lite roligt då man blir JÄTTE trött på håret lätt 😃
nouw.com/vixifyx
vixifyx
vixifyx,
sen så kan du ju alltid bli ljus tillbaka haha , så gjorde ju jag 😃
nouw.com/vixifyx
Elin
Elin,
Jeps, haha! 😃 Har dock bara toning denna gång(2ggr tonat de nu) så får si om d me tiden blir sjukt blont igen, elr ljusbrunt, elr grönt eller whatever. Sen kanske de blir ombre, balayage, blont, rött.. Who knows! 😃 E själv sån som tröttnar på hårfärgen direkt så att..
stylebyelin.for.me
vixifyx
vixifyx,
är inte vi alla? 😃 nä men förstår dig lycka till ! 😃
nouw.com/vixifyx
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229