Förändring

Iih im so soo excited! ...eller... jag vet inte riktigt hur jag skall uttrycka mig.. jag längtar iallafall! Altså det som står på är att Johan och jag har lite diskuterat hur vi skulle kunna möblera om i lägenheten då vi flyttar tillbaka och det är så jäkla kul tycker jag! Möblerandet altså... inte pratandet.. eller jo, de e ju också lite roligt eftersom man blir så pepp över hela grejjen! Jag menar jag tror alla tycker om att möblera om och inreda och trixa lite.

Den största förändringen är väl att jag skall få ett eget arbetsbord som jag skall få ha i vardagsrummet med min dator och sådana saker osv, och då tänkte jag passa på att lägg en spegel där samt ha mit smink där eftersom det är rakt framför fönstret. Det betyder awesome ljus!!! Känns som de kommer bli så jäkla bra! För att jag ska kunna jobba där även då solen skiner på, skall vi även skaffa någon form av persienner. Har inte bestämt mig riktigt hurdana de kommer bli än , men det ser vi väl i IKEA.

Jag har nämligen valt bordet redan.. eller , måste ju gå med måttband omkring i lägenheten för att se att allt passar där vi planerat det men.. Kommer bli så jäkla ledsen om det visar sig att det inte fungerar av någon konstig orsak.

Jejeje. Snart får vi ju börja flytta tillbaka också, då är det Hejdå Pargas och Hej Åbo. Men det är cirkus först efter nästa vecka eller något sånt, så ett tag är jag fortfarande pargasbo. Ser verkligen inte fram emot att städa efter remonten, kommer ju va så jäklar med damm överallt. Suck. Hur som helst. Strunt samma! Puss på er så hörs vi imorgon igen! 

Tryck HÄR för att komma till arbetsbordet, eller på bilden!

  • 1 381 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229