Födelsedagspresenter och livsreflektioner

Hej på er. Jahapp lördag idag då ja. Sitter just nu och jobbar på en skoluppgift faktiskt om socialt arbete i skolan. Inte jätte roligt , men det går. Tänkte dock jag skulle ta en liten paus och skriva ett inlägg här emellan, sådär så att min hjärna fokuserar på något annat för en stund.

På torsdagen så köpte jag en ny plattång och en sminkspegel till sminkbordet som födelsedagspresenter till mig själv av de pengar jag fått av familjen och släkten. Jätte skönt att ha en ordentlig spegel vid sminkbordet nu så jag ser ordentligt då jag gör mig i ordning. Fast de är ju bara en att ha på skrivbordet än så länge kan ju inte börja köpa hem den ja ska ha på väggen redan.
Fast skönt ändå med den lilla jag nu köpte hem. Hatar att stå vid spegeln i WC:n och sminka mig, känns som om ljuset ljuger för mycket.... Dock så blir det ju mörkt kring klockan 2 och det ljusnar först vid 9 (sådär ordentligt) så de börjar bli en ganska kort tidsram för när det ens går att sitta och göra min makeup vid sminkbordet vid fönstret där jag brukar sitta. Aja större problem kunde man ju ha.


Imorgon skall jag för övrigt på ett "smink jobb" igen, ska bli rätt roligt faktiskt. Ska försöka komma ihåg att ta bilder åt er så ni får se vad jag ​gjort. Ska bli bättre på det har jag bestämt, att ta bilder menar jag. Glömmer det alltid (eller så blir det så brottom så att jag inte hinner ta..)  och så har jag inget att visa er sedan. De e ju lite tråkigt. 

Längtar så fruktansvärt tills att vi skall flytta, även om vi bara flyttar till en ny hyreslägenhet. Känns som jag har väntat i all evighet på att få lägga upp min sminkhörna. Man kan ju undra varför jag inte börjar montera upp saker och ting här i vår nuvarande lägenhet, men saken är ju den att vi inte har rum. Var skulle det få plats egentligen....
Men ja, tålamod är bra har jag hört. Jag menar vem har inte hört uttrycket den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Kommer bli så fint sen då jag äntligen får börja bygga ihop och fixa. Tanken är väl att jag skall ha det i vårt blivande sovrum, för de känns mest naturligt att ha det där. Lätt att säga förståss då man inte än har någon aning om vart man flyttar och hur de kommer se ut. Men de ska nog bli bra.....Hoppas vi....
Nedan kan ni se några inspirationsbilder och idér jag kommer att kombinera.

Annan sak som ska bli skönt är att Johan skulle få ett eget rum för sin dator, sina kameror samt hans enorma printer. Längtar till den dagen då dendär datorn inte brummar skyhögt eller att han sitter och knäpprar på tangeterna eller att skärmen skiner starkare än självaste solen då när jag försöker få sömn.... Haha.. Aja okej , såå farligt är de väl inte men skönt skall det bli iallafall. Dessutom så får han inte rum i sovrummet med alla sina saker om jag skall invadera det me mitt beatycorner.

Tvrummet hade jag tänkt skulle få en kombinerad gigantisk bokhylla med ett skrivbord som skulle fungera bibliotek hörna där min dator också kan få stå, och sedan skulle andra halvan fungera som ett vanligt tvrum, förhoppningsvis har vi ett ordentligt kök också så man får in ett ordentligt matbord dit , sen så är jag pretty much nöjd. Det skulle redan va sjuk stor förbättring på hur vi nu har det... Inte för jag klagar men ibland känns de bara som jag blir så trött på att allt känns så litet.

Är sjukt avundsjuk på min kompis Jennys nya lägenhet som hon har hittat med sin pojkvän. Den är verkligen perfekt , perfekt i storlek och i utplanering och så vidare, skulle så gärna ha en motsvarande.

Nåväl jag har lovat till mig själv att sen då jag blir klar och hittat jobb sen kan jag börja gotta mig i all rolig planering. Tills dess, får jag drömma !
Har faktiskt inte så mycket mer att skriva om just nu eller idag.

Ni får ha de så bra så hörs vi!

  • Vardag
  • 332 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229