En lång lång lång vecka

Hej & Hallå i stugan! Guud vad jag saknat er och bloggen , det har riktigt kliat i mina fingrar som jag har velat skriva ett inlägg! Dock har varken tid eller ork funnits, klockan har varit kring midnatt varje kväll innan jag varit klar för att gå och lägga mig, och då har jag varit helt sönder. Som mitt senaste inlägg säger, började vi med flytten måndagen förra veckan, och ja, vi blev typ klara med allt igår. IGÅR. Det tog altså en vecka för att få allt klart. WHAAAT. Jag fattar inte att det faktiskt tagit sådan tid att få allt på plats samt att städa? Heelt sjukt! Jag förstodju det skulle ta lite tid , men en vecka, nej inte så mycket hade jag räknat med. Aja, allt är faktiskt inte till 100% klart än, bland annat är balkongen rena rama kaoset och sovrummet är väl inte det snyggaste än , så fören det är fixat får ni inte se det hehe. Dessutom är hallen fylld med lådor och påsar som skall iväg på vinden eller typ soptippen eller annat, så de har jag inga bilder på heller.

Annat som inte är klart är viss förvaring, altså saker ligger nte på sina riktiga platser än eftersom vi inte fått ordning på allt till 100% men man måste ju börja någonstans så att. Vi börjar med köket tycker jag! Där har inte mer än ny el dragits och rör samt vattenkran bytts ut, men jag tänkte visa up hur vi bor endå, det kan ju va kul att se även om där inte är renoverat nått jätte synbart.


Vad som saknas i köket är väl att matbordet skall målas vitt samt stolen och pallen som syns på bild. Sen är ju dessa bilder inge vidare kvalite , tyvärr på grund av och att det redan börjat skymma ute. (jaja ja vet ja kunde lånat Johans en kamera men jag orkade inte riktigt de är så klumpigt att koppla i datorn och filerna är så stora och så vidare och så vidare..... Ni får detalj bilder med den i nå annat skede!)


Om vi sedan tar och kikar in i vardagsrummet så är där heller inget annat synligt ändrat än endel ny el dragen samt lite nytt möblemang! Dock skall hyllan växterna står på få snygga tygkorgar/lådor så man inte ser mitt bråte som står där! Suck, men tills dess får de se lite halv stökigt ut... Sedan skall vi förhoppningsvis även skaffa nå snygga persienner eller dyligt så man kan kontrolera ljuset in i lägenheten bättre. Sen så önskar jag en låd-hylla från IKEA att ha brevid mitt skrivbord "alex" tror jag den heter, då skulle jag i den också ha förvaringsutrymme och det skulle se aningen mer enhetligt ut. Dessutom fattas det en spegel på skrivbordet och där är en massa annat bråte istället. Aja det fixar väl sig.

Och sist men absolut inte minst så har vi ju de nya badrummet! Iih de e så fint! Eller, ja in real life ser de fint ut men bilderna blev inte riktigt så bra..

Sådär det var vad jag hade för denhär gången, är helt slut i både huvud och kropp... borde gå och lägga mig men kan inte sova eller slappna av för ja är så himla himla himla himla nervös över Idé-seminariet vi har imorgon angående examensarbetet. Jag är ju så himla dålig på att uttrycka mig och använder 2000 ord för att säga en sak, sen så tar jag ju allt så himla personligt (trotts att ja försöker att inte göra det.. och då menar jag verkligen försöker!) och sedan blir jag ju så sårbar och ledsen då jag inte får ut vad jag egentligen menar och tillsist panikerar jag och i värsta fall börjar jag gråta. Suck. Känns inge vidare alls.


Usha usha mej. Man kan ju undra varför jag driver en blogg då jag är som jag är. Well, man kan väl ta slutsattsen att jag inte är speciellt smart. Gonatt allesammans, ni 200 som klickar in här lämnar typ aldrig elaka kommetarer de är skönt. Puss på er.

  • 283 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229