Dagens

Känns som om jag varit all over the place idag. Kring 11 på förmiddagen så var jag och Johan och lunchede med Johans mamma , det var trevligt , och framför allt gott, rekomenderar att käka lunchtid på Blanko. Efter det var jag en sväng till skolan och sedan efter det gick jag raka vägen till Robin och började sminka honom. Japp ni läste rätt, sminkade en man idag. Varför då kan man undra, Jo saken var den att han skulle på sitz och han skulle klä sig som "Såhär har du aldrig sett mig förut". Dock hade jag readn sagt att han inte skulle raka skägget för jag heldre ville sköra på en Conchita Wurst kind of look , tänkte de kunde va roligt. (Altså, han hade redan bestämt sig för att klä sig i tjej kläder så de var hans ide )

Altså remind me nästa gång jag tackar ja till en sminkning där de gäller att sminka killar, att dom blinkar ju hela tiden?!? Haha så jäkla jobbit. Aja vi skrattade främst åt det, de var ju inte hela världen, och de var ju inte super viktigt att allt skulle bli riktigt perfekt heller.HAn skulle ju ut och festa så man blir ju inte snyggare precis vart efter timmarna går...

Resultatet blev riktigt okej endå , även om jag behöver massor mer övning i att sminka andra än mig själv, speciellt sminka människor som har hooded eyes. (SKITA SVÅRT JU) Dessutom ser man ju inte själva skuggningen på ögonlocken då allt bli "ovanför" fransarna.... sen  så hade vi världens sämsta ljus  också så vi böt sittplats tusen gånger innan vi fann ett ställe i lägenheten där man faktiskt såg ens lite va man höll på med. Aja. Ni kan ju se på basen jag gjorde iallafall... hehe... Börjar få kläm på dedär med fin hy känns det som.. eller iallafall helt okej. Super skoj! Har börjat gilla strobing jätte mycket och såntdär minimalistiska ögon och mycket som händer på huden. Supersnyggt!

Idag kommer det svenska Paradise Hotel också, och de är onsdag så de betyder parcermoni, ska bli lite spännande endå. Imorgon skall jag och Johan antagligen ta ett varv förbi Ikea och gigantti (elgiganten) . Ska bli rätt roligt. Men nu har jag inte så mycket mer att säga så vi får höras! Ni ska ha de så bra, så ses vi!

P.S Vill du ha en sminkning gjord till något specielt event? Allt från teater sminkningar/ till bal/fest/photoshoots går, isåfall är det bara att ta kontakt!

  • 316 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229