Attans Nedrans Sablans Blä

Okej ... Jag skall aldrig mera lova något i bloggen... Altså SJÄLVKLART har jag INTE tagit en enda bild av sminket jag gjorde , eller av foto sessionen.... typiskt. (Nämnde jag igår att vi skulle fota också?) Aja. Hur som helst så hade jag och Johan altså en egen version av typ "Model Lab" till en bekants dotter.

Jag sminkade henne, gav tipsangående smink, fixade lite håret , och pratade henne igenom fotosessionen medan Johan fotografera.

Varför jag glömde fota var väl egentligen främst för att jag hamnade hjälpa Johan endel med blixtarna också, medan han tog bilder. Sååå även om jag sa högt  att "oj ja ska ta en bild på dethär till bloggen" , tog ja aldrig fram mobilen och tog en bild.....
Great.... Nåjå.. var ju också för att jag var så engagerad i att peppa och hitta på poser och dyligt med tjejen vi fotade. Ni vet lite sådär coachade tjejen genom hela grejjen. Aja roligt var det iallafall. Nu skall Johan redigera bilderna och sedan får de dem på Dropbox. Smidigt och behändigt.

Blev ett lite längre besök i pargas överlag också för vi var via pappa och min fammo en sväng också. Främst för jag skulle ha min halsduk jag hade glömt där men de visade sig att min lilla syster tagit den som sedan visade sig att inte var hemma (hon hade den i bilen) så jag fick vänta ytterligare en tid på att hon skulle ta sig hem innan jag kunde åka och hämta den. Aja slutet gott allting gott, har nu halsduken hemma! Fick ett glas läsk hos fammo med lite tilltugg också och pappa fick sin farsdags present nu i efterhand eftersom han inte kunnat få den tidigare.

Nu håller jag på och lagar mat, de ska bli ungslax med gräddfilsås och ris. Fast , jag lagar också tärnad batat, morötter och majs i en ungsform i ugnen att äta till. (pluss lite kryddor). Det är dock främst jag som gillar det. De blir lite som en sorts mos med bitar och tuggmotstånd. Supergotte tycker jag. Man kan nästan äta de som en sås till ris också, om man gör de lite lösare med mer vatten i ugnen,  det gjorde jag en gång, funkade finemang, blev riktigt gott det med. Sedan efter maten skall jag fortsätta på min skoluppgift. Tjoho. Gilla super duper långa arbeten! Fantastiskt roligt. (läs med ironi.)

  • 287 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229