Ärligt talat, det snöar?

Tillbaka till verkligheten ett slag altså jag sitter just nu och försöker få ordning på hur jag skall hinna med allt denhär veckan. Jag åker ju liksom på min första södern resa någonsin om bara en vecka!? Hur skall man hantera en sådanhär situation ens... ingen aning.... ja känner snarare en sådandär liten panik innom mig? Hur skall dethär bli liksom. Skönt nog är Johan så lugn och rest så mycket tidigare så de kommer nog gå bra. Dessutom är vi ju hela hans familj som åker iväg, även syskon barnen så kanske de inte är så farligt då vi väl är på flygplatsen. Men jag måste dock säga jag känner mig sjukt nervös redan nu. Inte för flygresan, för flygt har jag ju åkt förut, men för jag inte vet vad jag skall förvänta mig väl på plats.

Hade silvershampo i mitt hår igår föresten , blev ingen skillnad alls, man blir ju så besviken.... får testa ha jätte länge i idag istället.. Aja det är som det är!

Hur som helst nu MÅSTE jag få något vettigt gjort idag för ja, annars är det ju inte måndag. Måndag är arbetsdag så är det ju bara. Sååå hejsvejs för ett tag, nu måste jag plugga!

Förlåt för kassa bilder men men , ja , orkade inte fota ida med annat än min laptop 😉

  • 329 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229