Alla tjejer vill ha det som Lily Aldrin har

Kollade två avsnitt How i met your mother , medan jag åt frukost i slow motion och skrollade alla mina sociala medier samt svarade på kommentarer och ja , vad man nu gör innan man börjar dagen. Haha, skämt osido , jag VET att mina sociala medier inte är morgon tidningen. Meeeeeen altså kan inte komma över hur härliga Lily och Marshall är. Altså klart jag tänkt på det förut , men det liksom slår mig varje gång jag ser på HIMYM. De är så fina tillsammans. Jag är pretty sure de är ett sånt förhållande alla tjer önskar sig. 99% säkert.

Faaaast jag kan väl skryta att jag tycker jag och Johan har pretty close, haha, eller ja, minus matchande kläder (men vänta bara , jag vill egentligen köpa matchande tröjjor med jul-tema hihi.. har bara inte hittat nått skojj, sen har ja redan köpt Johans julklapp.. men aja , vi får väl se vad resten av december drar med sig... ) Önskar ibland man skulle dokumentera oss 24/7 jag tror ärligt det skulle kunna klippas och bli världskänd reality serie. Vi är ju påriktigt som två idioter då vi är tillsammans , fast vi har ju så jäkla roligt tillsammans också.

Nåväl dehär skulle inte bli en roman om mig och kärleken, såååååå ja ? Idag då? Va händer annat? Ja ska börja med att städa ut råttburen. Än så länge känner jag mig okej , men tror de faller någon tår då jag skall vika ihop alla filtar och börja ta isär buren senare. Annars skall jag nog bara städa och sitta och skriva lite, samt laga mat och annat vardagligt.

På Torsdag är det funktionärs sitz, eller sådär som man säger till vardags funkkis, skall bli så roligt att se alla igen. Det känns som förenings-gänget inte setts på all evighet. Känns nästan som jag skall hälsa på familjen. Super konstigt! Aja lång story short, de skall bli jätte roligt, hoppas bara så många som möjligt dyker upp, annars är de ju lite halvtrist! Dock så skall jag faktiskt inte dricka något hade jag tänkt, eller en eller två öl kan man ju ta , men ni vet vad jag menar. Fast vem vet kanske jag får äta upp mina ord.

  • 311 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229