A Princess, in The Tallest tower, In the biggest castle

Söndag idag och vi fick en extra timme då  klockan flyttades till vintertid. Kändes väl inte sådär jätte mycket tycker jag. Antar jag sov en timme längre fast ja hade klockan att ringa , jag menar, telefonen ändrar ju klockan av sig själv så mitt alarm ringde ju "senare" än vad jag egentligen tänkt mig... Aja, dock så känns de ju som om de är jätte jätte jätte mörkt ute nu ren då de är så molningt och klockan är typ bara 2? Eller ja.. "egentligen" är den ju 3... MEN oberoende är de ju tusen gånger mörkare än vad de var igår denhär tiden? 

​​​Här nedan är några bilder från då jag och Johan besökte Åbo slott då det var Åbo dagen. De är lite soligare och trevligare att titta på då det är så grått och trist där ute just nu....
​Vi började med Åbo slott och de tog kring fyra timmar att gå igenom allt. Sedan åkte vi till klosterbacken och kikade omkring där, efter det hämtade vi påvägen hem lite kinesiskt och käkade det till middag. Till kvällen var det fantastiska fyrverkerier så vi tog vårt pick och pack och gick ner för backen närmare kärncentrum då det mörknade och självklart tog Johan med kameran och ett stativ. Vi hade verkligen en jätte härlig dag tillsammans den dagen, och det var ju så roligt då alla  ställen hade det gratis också. Passande för en fattig studerande.

Tanken är att vi skall ta en dag till här snart igen där vi skall åka till andra musér och liknande då vi ska fira min födelsedag! Då skall vi också till Brahen Kellari och äta, hih! Ser faktiskt fram emot det ! Kultur grejjs är ganska underskattat... skulle gärna också gå på teater eller opera... Kanske får önska de till nästa år?

  • 235 visningar

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
vackra bilder.
nouw.com/lindalinnros
vixifyx
vixifyx,
Javisst är dom? Fotografen tackar och bockar! 😊 Haha , min sambo som står för bilderna, han är fotograf! 😊
nouw.com/vixifyx
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229