​test.... 10 år efter :) 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag testar en ny bloggportal. Jag kanske byter om jag blir nöjd med deras system. 
Så jag hänvisar er dit. Adressen är www.viviyans.vimedbarn.se/


Blir jag nöjd och stannar. Då kommer jag se till att mitt domän namn flyttas dit. :) 

Likes

Comments

tyst här inne! hehe.
Jag har haft så mycket för mig under den senaste tiden. Varje dag har vi haft något för oss.
Idag har vi däremot tagit det väldigt lugnt. Jag vakna upp vid tio, städa snabbt och la sedan upp frukost. Grabbarna vakna, vi åt sen klädde vi på oss och gick ut med vår lilla plutt. Han lekte i lekplatsen och vi njöt av solen. Innan vi gick hem, så gjorde vi ett stop i ican. Vi köpte med oss fika och jag fick med mig celsius nya smak, päron. Rekommenderas! Nu sitter vi här, tar det lugnt, njuter av vår fika och så tittar vi på film. Snart så ska min älskling sova, då är det plugg för min del.
En perfekt och lugnt söndag med andra ord.


Likes

Comments

Sitter och laddar inför ett pass. Satt och tänkte. Sedan min födesledag 11 feb, så har jag bara varit i gymmet en gång? Max, max, max antal gånger är 2 gg iallafall. Vad värdelös jag är! Men jag vet inte, har inte haft lust till träningen. Jag tänker på plugget hela tiden. Ska bli skönt att bli klar med denna kurs. Kan säga såhär, det är inte världens lättaste sak att försöka hinna bli klar med en hel kurs inom loppet av 7 dagar!! 

Igår kväll kom syrran hit, min svåger samt Johans kusin. Vi umgicks, snacka och a de vanliga. Tidigare idag  var jag och lillen ute i nästan 2 h. Han älskar att vara ute, springer runt och kramar varenda liten unge han träffar på haha. Han blir så glad! Nej, nu ska jag byta om. Sen blir det plugg för mig resten av kvällen......... ​

Likes

Comments

Något jag har fastnat för under den senaste tiden är posters. Det är så fint att hänga upp de i tavlor och helst flera stycken bredvid varandra. Jag tycker att det är så fint! 

Jag tänkte tipsa er om en sida som heter http://desenio.se/
Där säljer de en hel del fina prylar för våra väggar. Jag själv hitta precis en canvas tavla därifrån som jag har klickat hem :) Kan visa er den när jag fått hem den.
De säljer tavlor, canvastavlor, prints, posters, ljudabsorbenter och massa annat!


Detta är en inspirations bild från deras hemsida. Detta är så läckert!

Här kommer några av mina favoriter från deras sortiment.
De är även bra i pris, flera posters kostar fr 29 kr och uppåt!

En direktlänk till deras posters. http://desenio.se/sv/artiklar/prints-posters/index.html

Likes

Comments

​​Vilket fint väder det är ute. Jag och lillen var ute och lekte. Vi var ute i nästan 2 h! Samuel sprang runt fritt och jag sprang efter honom som en galning hehe :D . Vi lekte i sandlådan, i parken vid vårt hus och gårdens lekplats. Samuel hade jätte kul, man märkte det på honom. Jag tror att han uppskattade solen lika mycket som mig. Min älskling plocka även blommor till mig. Det var han som upptäckte de och peka, typ "titta mamma", Men han uttalar det med "tiiihh tiihhh" haha. Då gick han ner på knä och börja plocka en blomma efter den andra. Nu står våra små gulliga blommor i en liten kopp här hemma :) De är de finaste blommorna jag hittills fått i mitt liv! :D Bara för att de är ifrån Samuel ❤
Vi kom hem för en halvtimma sen. Lillen ligger och sover nu. Jag passade på att äta och efter maten tog jag en c-vitamin tablett. Sista gången jag dricker de, blää säger jag bara. Kolla vilken nyttig middag jag åt :D Min frukost var bra och även min sena lunch/middag. Nu kämpar vi för "beach" 2015.
Ska passa på och plugga nu. :)

Likes

Comments

Jag vakna med världens bästa humör idag! Jag är så glad! Allt känns såååå bra 😀 och vi ska inte heller glömma vädret. Så fint väder ute! Jag och min älskling åt precis. Vi ska snart gå ut och njuta av solen. Senare är det plugg, tvätt och städning för min del. Men trotts alla dessa tråkiga "sysslor", så ser jag framemot de! Jag är så glad idag 😀😀😀

Idag börja jag även äta nyttigt. Igår kväll åkte jag och syrran och handla. Jag fyllde på min korg med en massa nyttigheter. Ska även försöka få till minst tre pass i veckan. Min träning har varit off under den senaste tiden. Det har varit pga skolan, jag har mått så dåligt av den. Men nu är allt bra igen.

Ville bara avsluta mitt inlägg med att jag har världens bästa familj och svärfamilj. Jag ryser över allas huvud ❤❤❤ neh, nu ska jag och maffiabossen Samuel njuta av solen där ute 😊😊😊😊😊

min jacka ser så konstig ut när den är öppen 😒

Jag och min älskling Elenore ❤❤❤❤


Likes

Comments

Ni kommer tycka att jag är sjuk, men vet ni vad jag har gjort idag och igår? Jag har lyckats tvätta 17 tvättar!!! Allt jag har kommit åt, har jag slängt in i tvättmaskinen. Jag stanna uppe till klockan 03.00 på kvällen igår, för att jag tvätta och det första jag gjorden är jag vakna idag. Det var att fortsätta. Jag har tvättat alla prydnadskuddar i huset, får mattorna, Samuels åkpåse, mitt duntäcke samt makens, Samuels sängkläder och våra, Samuels kläder, samt våra som blev, vårat överkast, Samlade alla samuels filtar och tvätta de med och en massa annat. Asså jag är helt slut.. När jag insåg hur många tvättar jag lyckats tvätta, då börja jag skratta åt mig själv.
Medans tvätten har varit igång så har jag skrubbat sönder vårt kök. Jag har rengjort varenda hörn. Jag vet inte vad de är med mig, men jag har fått ryck och vill göra upp och ner med vårat hus.
Nu blir det paus för min skull, då Samuel ska sova. Så jag passar på att plugga :) Sen ska jag fortsätta röja här hemma. Längtar dock tills alla plagg har torkat, så att man kan lägga tillbaka de till sin plats. Då kommer man verkligen se hur rent huset är! Jag försöker att se till att storstäda varje fredag. Man vill börja helgen med ett rent hus.


Det här är en del utav våra pryddnadskuddar, weiy! ​

Likes

Comments

Det känns som att jag inte hinner riktigt med allt, och det är kul att veta att man hela tiden har något att göra! :D Dock så lider jag med mina käken. För jag biter hårt hela tiden p.g.a. stress :/ .
Igår blev det tyst här inne då jag hade möte med styrelsen vid 19. Mötet tog nästan 3 timmar. Vad jag tyckte? Jag tyckte att de var faktiskt kul, jag är den enda tjejen och alla andra personer som är med är 50 plus. Men jag tyckte med handen i hjärtat att de var jätte kul hehe. Kul att se hur man tänker och vi tycker olika. Därför tycker jag att de är bra att även en från min generation sitter med i kyrkans styrelse idag. Jag ser framemot alla samarbeten och diverse.

Sedan jag vakna idag, så har jag bara pluggat! Det går bra..Jag ska försöka bli klar med hela Engelska 7 inom 1 veckas tid. Så jag har pluggat väldigt intensivt under dessa dagar. Men nu så ska jag göra något åt mig själv, något min kropp och mitt sinne behöver. TRÄNA! Jag läste på puls och tränings regler och tydligen så får jag ta med Samuel in i lokalen (08-16). Så länge han sover i sin vagn. Så istället för att vänta på maken till kvällen för att kunna gå ner och träna. Så ska jag och lillen testa det här idag. Mycket mer praktiskt! Ses!

Likes

Comments