Working hard on dreams but fear not reaching them...We all have it in our mind but what makes people defeat the negative thoughts ?

The world is surrounded by hate, jealousy and selfishness but the good news is that we have a tool in our hand to show we're able to succeed doesn't matter what barriers we have to face. Confidence is our gun in the war against the world. Our belief is what we have even if we fail sometimes because we're aware of the fact that there's no win without lose.

As Coco Chanel said, self-confidence is the best outfit, rock it and own it. We shall agree on this. There'll be haters who try to distract us with their negativity. All we have to do is smile, show our confidence and prove that nothing is impossible. Our life is always in our hands, we're the leader of the game, we have to believe in ourselves that we can make it happen.

So bright when you pop into a busy room and remember:

LET YOUR CONFIDENCE MAKE YOU SPARKLE


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Minden nap tanul az ember valami újat, valami mást mind eddig. Probáljuk kiismerni azt, akit közel engedünk , de olykor ez nehezebb mint azt bárki hinné. Csak úszunk az árral és reméljuk ,az igaz barátok mindig mellettünk lesznek. De kit mondhatunk igaz barátnak ? Mi teszi azt a bizonyos személyt azzá aki? Lehet hogy olyan téveszmék áldozataivá válunk melyek bekebelezik az érzéseink és hamis információkkal táplálnak minket ?

Mondják, a legjobb barát az, ki akkor is felsegít a földről, mikor mindenki más visszalökne... Legyen ez a bizonyos ember fiú vagy lány. Úgy vélem sokan vagyunk akik legalább egyszer már csalódtak valakiben, akire az életét is rábízta volna. Mostanában sokan kérdeztétek tőlem én hiszek-e a fiú lány barátságokban ? Bár olykor elveszítem ebbe vetett hitemet, tudom, hogy bizonyos szinten igen is létező dolog...Csak ritka.Nehéz megtalálni azt a felet akivel ez valósággá is válhat. Ha valamiért még sem sikerül, akkor jönnek azok a bizonyos gondolatok, amik mint pók szövik be a gondolatainkat.Ekkor felmerül...Mi van ha másik fél többet kezd majd érezni puszta barátságnál?Helyes dolog átlépni a határait ? Mi van ha erre rámegy a barátság? Ha egy görbe estén kicsit átsiklotok a küszöbön kockára téve ezzel mindent? Többé semmi sem lesz olyan mint volt, megszűnik a kötetlen viszony és valami egész furcsa lép a helyébe ... A távolság. A távolság melyről megbizonyosodunk, hogy ez a helyes döntés és evvel majd megoldódik minden. Próbáljátok magatok mögé zárni azt ami volt,mert féltek a lelepleződéstől.Féltek a valódi érzéseitektől.Ez lenne a megoldás? Tévedés. Ha tényleg igaz barátról van szó, akkor elmondja bármily nehéz is ezt felvállalni. Sokan hisszük,hogy akit közel engedtünk magunkhoz , megprobáltunk segíteni neki , meghallgattuk mikor a leginkább szüksége volt ránk, majd ott lesz mikor hirtelen minden elsötétül.Bár én is ezt mondhatnám. Aztán egy nap rájövünk ez az egész csak álom volt. Egy ködös, lidérces álom, mely elillan akár a füst. Hirtelen nem értjük mi történt, csak úgy érezzük elveszítettünk egy fontos puzzle darabot az életünkből. Egy darabot, mely egykor fonos alkotó eleme volt a mindennapjainknak. De a csillagok mindig ragyogni fognak az égen és ekkor eszmélünk fel, lehet így kellett történnie,hisz ez is egy változás mely lehet majd elörébb gördít minket életünk során.

El kell engedjük.

Likes

Comments

Nem árulok el nagy titkot avval, hogy minden lány arról álmodik,hogy egyszer olyan életre és népszerűségre tegyen szert mint, Alessandra Ambrosio, Kate Moss vagy Marisa Miller aki 2007 és 2010 között a Victoria's Secret leghíresebb modelljeként volt ismert.

Azon túl,hogy az újságokban,reklámokban szerepelnek sokan szeretnének hasonló életszínvonalat is képviselni. Nem csoda, hiszen nincs is annál jobb érzés mint a nyár legújabb kollekcióiban végigvonulni az utcán, de van egy olyan dolog amit viszont ők irigyelnek tőled. Bár nem kell szűkölködniük, anyagi hátterük gyakorlatilag mindent bíztosít. Mindent, kivéve a plussz kilókat. Ezek a lányok a legjobb éttermekben halnak éhen,mivel figyelniük kell, hogy mindig TOP formában legyenek.

Most hogy beköszönt a nyár lassan, megérdemelsz egy igazán frissítő, kényesztető napot. Ruccanjatok ki egy esti koktélpartival egybekötött dumálós estére vagy merüljetek el egy divatbemutató új kollekciójának varázsaiban.

Nincs is jobb mint valami gyümölcsös nyári hűsítő ital, amit bátran fogyaszthatsz annélkül,hogy aggódnod kéne a plussz kalóriák miatt.

-Eper,

-Mentalevél

-Lime, citrom

Jégkocka

A Victória's Secret csodálaos nyári,friss illtai mindig kéznél vannak, akármilyen forró is legyen a helyzet

Ha a nyári diétádba belefér, egy hűsítő nyári különlegesség mindig jól jön a nagy forróságban. Azért vigyázz, ha alkoholosat fogyasztasz óvatosan feküdj ki tovább barnulni, mert könnyen rosszul lehetsz.

Likes

Comments

Napról napra közelebb vagyunk a nyárhoz, így elhatároztam , hogy kipróbálok egy Abs workout challange-programot. Minden reggel és este különböző gyakorlatokat csinálok,melyeket az idő elteltével emelek 1-2 darabszámmal.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

We are getting closer to summer day by day so I decided to try an Abs workout challenge program. Every morning and evening I do different kind of exercises and increase it every day with 1 or 2 more .

Here is my workout programe for Day 1

-30 sit ups

-25 leg raises

-20crunches

-30 sec planking

Likes

Comments

The best way to start weekend. 

Ingredients:

-half banana

-a portion of protein powder( chocolate protein is the best )

-1 egg

-a few drop of soda

Mix everything in a bowl and fry it in coconut oil. Garnish with fruits, greek yoghurt or ageve syrup. 

Enjoy weekend!!! 😘

Likes

Comments

Egy ideig hittem a csodában aztán egyik pillanatról a másikra elszállt belőlem... Mintha sose létezett volna, sose történt volna meg. Én is, mint oly sokan beleestem a remény csapdájába.

De meddig éri meg hinni valamiben ami sose volt vagy lesz a tiéd? Lehet,hogy mind ki vagyunk éhezve a mesékre és kergetjük az álmot, hogy egyszer csoda történik? A csoda csak rajtunk múlik,senki máson.Ha a megfelelő döntést hozod megtörténhet,de ez sajnos a ritkábbik eset.

Hittem a tündermesékben és koppantam.Felesleges lenne minden? Lehet. A realista gondolkodás ráébresztett arra,hogy átlássak heylzeteken, embereken és ne gondoljak többet, mint ami valójában jelen van. Sokan belefáradtunk már az örökös csalódásba, kellemetlen szituációk százába. Miért maradnánk benne, ha ezzel csak fájdalmat okozunk saját magunknak ?Vagy talán az ember mazoizmusa felül kereledik  fülünkbe suttogva a bíztató szavakat ? "Tarts ki, megéri, erős vagy " Lehet tudat alatt mind mazoista hajlammal kűzdünk?

De meddig lehet valaki elég erős? Mikor jön el az a pont amikor már képtelen vagy emelt fővel távozni ? Az emberi egó sokszor nagyobb befolyással bír, mint ahogyan az helyes volna. De egy idő után eljön az a pillanat,mikor szembe kell nézz vele, lezárj mindent, mély levegőt végy és tovább lépj. Én is ezt teszem. Tovább, egy messzibb valóba, ahol talán rátalálok arra ami eddig hiányzott. Még magam sem tudom merre keressem, de egy nap talán megismerem és mikor visszatekintek, mosolyogva fogom szemlélni mi volt az az erő ami odáig elvitt.

Likes

Comments

Csak ültem egy padon nézve ahogy az emberek áradata mozog körülöttem.Ahogy körbe néztem szinte beleszédültem a látványba oly gyors volt minden. Csak vártam és vártam közben legbelül egyszerre volt lassú és heves. Gondolotakok százai cikáztak a fejemben a múlt, a jelen s a jövő témáit feszegetve. A nap melegen mosolygott rám és úgy érztem,hogy az üresség amit eddig éreztem eltűnni látszik. Szinte áramütésként hatolt belém a felismerés,hogy bár sok mindenen megy keresztül az ember ezek nélkül az építő kövek nélkül most nem úgy történnének a dolgok, ahogyan. Olyan ez akár egy ház. Egymásra pakoljuk az apró emlékekből álló téglákat,de csak rajtunk múlik miként formáljuk meg. Az ember sokszor tekint vissza,s ekkor azt mondjuk ne nézz vissza ,csak előre . Ha nem gondolkodnánk el azon mit hibáztunk a múltban,nem tudnánk hogyan tegyük a megfelelő lépésteket a jelenben.Hisz a múlt az ami megtanít értékelni a jelent,s amit esetleg ott elrontasz a jövőben még kijavíthatod.


Likes

Comments

•Nap mint nap állunk szembe a társadalom elvárásaival,kritikáival. De mi az amit csak kevésszer hallunk? A dícséret. Ez mostanság valahogy kiment a divatból,cserébe helyére lépett a lenézés,undor és az örökösen kritizáló attitude. Nem egyszer hallom,ahogy a villamoson lányok összesúgnak és nevetnek valakin csak mert nem olyan az alakja mint egy Victoria Secret modellé, vagy nem olyan a stílusa mint Carrie Bradshawnak a Szex és New Yorkból. De miért kéne hogy egyformák legyünk ? Mindenkine megvannak a hibái, de akkor válunk igazán emberré,ha elfogadjuk a másikat és inspiráljuk. Egy túlsúlyos emberen nem segít ha örökösen piszkáljuk, inkább segítsünk neki, hogy elfogadja önmagát és megtegye az első lépést a fogyás érdekében.

Sokan követni szeretnék a sztárok stílusát, életvitelét, formáját. Mit gondoltok ők mindig jól néznek ki ? Ugyan már, hiszen ők is emberek, öregszenek, meg tudnak hízni, a hajuk nem tökéletes amikor felkelnek és megsúgom az alakjuk sem az . Legtöbbjük szeretné, ha olyan feszes feneke, hasa vagy karja lenne mint nektek! •

Most már ti is látjátok,hogy egyikük sem makulátlan. Ha ezek után a képek után mélyen magadba nézel és tükörbe szerintem hálás leszel az égnek,hogy ilyen szépnek születtél. Gondoljatok bele ők mennyi kritikát kapnak minden egyes nap,t ők is küzdenek problémákkal és piszok nehéz lehet a rivalda fényben állni egyfolytában. Nem könnyű.

Emlékeztesd magad minden nap milyen szerencsésnek és szépnek születtél , az hogy mit hozol ki magadból az csak rajtad múlik, az irányítás a te kezedben van !

Likes

Comments

El se hiszem,hogy végre itt a hétvége  és van időm lazítani egy kicsit. Ennek örömére elugrottam vásárolni és örömmel vettem észre, hogy a  tavaszi kollekció tele van színnel, élettel és ez engem is arra motivál,hogy bátran merjek hordani élénkebb ruhadarabokat is a téli sötét összeállítások után. Persze előtte,még irány a konditerem, hogy a szoknya idejére a ruhatárunk mellé az alakunk is bomba formába kerüljön. 

------------------------------------------------------------------------------------------------

I can't believe it's weekend and I have time to relax. Today I went shopping  and I was pleased to see spring collection is with full of colours,beauty and it motivates me to wear high colored dresses after the dark ones.  But first let's go to the gym  to  work out your legs that going to be so sexy under your new skirt.

Likes

Comments

Végre ismét tavaszi idő van,mostmár nagyon megérdemeljük a napsütést és a kényeztetést. Egy pohár isteni Rosé és egy különleges sajt,sonka,krém tál, már érezni a Húsvét hangulatát. Egyszerűen imádom mikor ilyen szép idő van , mindenki mosolyog és élvezi az életet.​ Tegyétek ezt ti is! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Finally we had beautiful weather today, we deserved the sunshine. With a glass of premium Rosé and a special cheese,ham and creme selection we feel the Easter. There is nothing I love more than sunny days because everyone is happy and enjoy their life. Have a wonderful weekend!


Likes

Comments