Hverdag

God morgen!

Da var det mandag og ny uke. Nå er det jo en stund siden sist jeg skrev ett innlegg her inne.. Når vi landet i Norge, så dro vi hjem til Vesterålen fra onsdag til søndag, for å slappe av å være med familien vi ikke var med i jula.
Har nesten litt hjemlengsel, når jeg ser på bilder fra den helga når vi var på topptur! Jeg har aldri prøvd Randonee, jeg har stått på snoWboard siden jeg var 12, å nå skulle jeg bruke to ski (haha) det var noe nytt.

Jeg ble syk når jeg kom hjem til Bodø, vondt i halsen og kroppen generelt. Det hadde nok noe med at vi kom rett fra varmegrader til kulde, så dro vi på fjellet i 11 minus.

Men tilbake til overskriften, nå er det mandag igjen. Kroppen føler seg mye bedre! Jeg har laget meg grønn smoothie til frokost, denne skal nytes før jeg drar på jobb. Oppskrift på denne kommer senere!

Ønsker deg en fin dag!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Godt nyttår alle fine!
Det nye året kunne jo ikke ha startet på en bedre måte, altså helt nytt år ny måned og en ny uke! Tenkte jeg skulle lage ett innlegg om året 2017 å målene mine for det nye året.


Jeg startet året på en avslappet måte kan man vell si, nå prøver vi å nyte siste rest av solstrålene før vi reiser hjem.

På denne ferien har det vært mye feiring både Jul, Bryllup, 70 årsdag og nyttårsaften. Ellers har det vært mye soling, trening og god mat!

Her kommer en del bilder som jeg har knipset inni mellom!

Om du skal til Gran Canaria å vil trene, så anbefaler jeg dette treningsstudioet i Puerto Rico! Bra treningssenter med mange gode apparater.

Ønsker dere alle sammen Godt nyttår, håper starten på året ble akkurat som du ønsket!

Vivi Kristine

Likes

Comments

Heisann!

Tenkte jeg skulle komme med en liten bilde oppdatering fra den siste uka, vi storkoser oss her på Amadores!

I morgen skal vi i bryllup å på fredag skal vi feire 70-årsdag! Nå skal vi bare nyte sol og varme den siste uka, men kjenner det skal bli godt å komme tilbake til rutiner.

Ønsker deg en fin jul videre! Fikk du noe du ønsket deg?

Vivi Kristine

Likes

Comments