... Detta citatet är ett citat som rör mig så mycket även om andra inte förstår varför jag tycker det. Men det är så att när jag va mindre kände jag att jag inte kunde vara mig själv och tror egentligen alla kännt så någon gång. Men jag mådde så dåligt men nu när jag tänker efter så har de lärt mig så otroligt mycket om hur jag ska gå till väga för att sluta bry mig.

Som citatet säger, en vän ska inte behöva styra dig för att er vänskap ska hålla. Det är hur två olika individer med olika intressen kommer överens. Men också när du accepterat dig själv kommer folk att bli mer intresserad för då ser dom någon som vet vart personen står när de gäller sig själv.

Jag kan relatera till detta citatet och har många gånger fått frågan, varför? Svaret är de att en gång i tiden var också jag osäker jag vågade inte säga till när någon sa något till mig och ville gärna att folk skulle tycka om mig. Menar inte saker som att röka, dricka, mobba osv (Dricka gör jag när jag är myndig punk. Röka kommer jag aldrig att göra. Såklart det är lätt att säga aldrig men nej usch nej. Mobba är så fegt och kommer aldrig hända att jag gör de). Utan mer "varför så ful", "du är ju värdelös Hahaha " och "Hahaha ful tröja".

Men saken är att Jag var soppas ung då så jag visste inte hur jag skulle få dom att sluta trycka ner mig och som tur var har jag blivit mer självsäker nu och vågar säga till nu på äldre dar. För att säger du till är de nyckeln till att lycka. Ser dom en svag person är den lättare att trycka ner än den som säger emot och står upp för sig själv.

Det jag ville få fram är att ett citat kan betyda så sjukt mycket för en person, jag hoppas ni förstår vad jag menar med hur jag ser på just detta citatet. Jag menar bara att säger någon till dig att de är fel av dig att ha på dig den tröjan du har på dig, så har dom fel. Bär den för den symboliserar dig och inte dom. Säger någon att du har fult skratt, så har dom fel. De är ditt unika skratt för ingen kommer kunna ha likadant skratt. Bjud på de skrattet för de får andra att le. Var dig själv och om ingen accepterar det så är dom inte snälla mot dig och de låter inte dig vara dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen är det lov. Som jag har väntat och längtat, vi började vid 9 men vaknade oerhört tidigt. Typ vid 6 så jag chillade och gjorde mig iordning. Hade kjol och en vinröd T-shirt, simpelt men ändå uppklätt. Vi skidade vid 11 så jag och Evelina gick till affären och sen gick vi hem till mig. Vi satt typ bara och prata om en massa. Sen när gick gjorde jag inte ett skit. Försökte städa men ja de gick ju bra.... Det måste jag göra senare för snart är de ju jul och farmor och farfar ska komma så bättre och städa nu så de är klart, + att jag knappt kunde gå på golvet och har ångest över det Hahaha. Men vet ni vad, nu ska jag ta tag i städningen. Önska mig lycka till

- Aeeris

Likes

Comments

Heeej idag i skolan var de värsta chill dagen. De vi gjorde var inprincip kolla film och så. Fick inställd sista lektionen och de satt ju inte fel. Så jag och Evelina gick till torget o köpte choklad och sen var vi ute med hunden.

Imorgon har vi schema brytande för att elever ska möta lärare i fotboll och de ska bli roligt. Sen på fredag är det ju avslutning och jag är skit taggad asså åhh.

Har så många planer för jullovet och det ser jag faktiskt fram i mot eftersom att man pluggat de mesta nu. MÅSTE åka skridskor i år, åkte de förra åren men minns typ inget Hahah. (Fun fact; har faktiskt gått i skridskoråkning)

Tror jag ska avsluta här har inget intressant att säga. Asså måste bli bättre på detta eller skaffa ett mer intressant liv...

- Aeeris

Likes

Comments

Hej! I somras var jag på One Direction konserten på Ullevi! Det var den bästa kvällen på länge. När jag var där tog jag lite bilder, men stod inte så nära så fick inga bra bilder på dem. Hade velat ha ståplats nu när dem ska ta paus i 18 månader.

Här va två väldigt lika bilder.

Var på The honey moon tour också (Ariana Grande) gilla eller kommentera om ni vill se bilder därifrån också!

P.s gillar ni one direction? Rekommenderar er att se denna videon isåfall!


​-Jennifer

Likes

Comments

//handsprit köpt på pinkroom 25kr// bodybutter, the body shop// Ralph lauren nr 2, fick i födelsedagspresent (finns på kicks tex)// Frozen, från Ullared//
-Jennifer

Likes

Comments

Blir ett tidigt inlägg för jag kommer inte kunna blogga på hela dagen annars. Har kort skoldag idag men sen vid 3 ska jag ta tåget till stan för att gå på estniska avslutning. Så det är inte värt att gå hem för jag kommer inte hinna. Ska träffa syv idag också. Är skit trött haha vaknade vid halv 6 och varit vaken sen dess. Ska snart ut med hunden men det är is på gatorna så man halkar ju hela tiden... Aja ska göra mig iordning nu bye
- Aeeris

Likes

Comments

Idag har jag varit i full rulle med mitt rum. Bytte rum för ca 2 veckor sedan och har inte riktigt haft tid att fixa allt än. Men idag tog jag tag i det och de blev skit bra (enligt mig då). Gjorde egentligen bara små detaljer men nu är rummet så luftigt hahaha. Bakade även Lussekatter och pepparkakor. Gick inte så bra, blev bara sur på degen. I Lussekatt degen skulle man ha i 32 dl mjöl. 32 DL MJÖL. slutade med att mamma fick ta över.... Men jag är verkligen nöjd över min insats lel.

Men hallå idag vid middagen kom jag på att det snart är jul.. Har inte köpt en julklapp till brorsan än. Liksom vad ska man ge till någon som bara önskar sig spel och pengar? Får se. Tycker inte pengar är något roligt att ge direkt så får hitta något. Men själva julafton är jg taggad över även ppm jag vet att de kommer bli kaos. 4 familjer, en kväll, ett hus.... Vi får helt enkelt se

Sen så påminde mamma mig om att på tisdag får man inloggningen för att göra sina gymnasium val... VAD SKA JAG VÄLJA? Har 3 gymnasium jag vill gå på men har börjat tveka nu i de sista om jag verkligen vill gå där. HJÄLP! Tror jag kan kolla med syv om vi kan prata för asså jag har så mycket ångest...

avslutar har nu för nu ska jag maila syv hahaha men ha en trevlig advent

- Aeeris

Likes

Comments