Outfit for wind-free days

English

So it is finally spring. Almost for real, even in Denmark. What else should we start adding to every day outfits than hats and sunglasses? I have to admit that even though I was pretty happy with this outfit, you won't see me too often in skirts. I really dont know why, but for some reason I feel like skirts are too classy for my style until the weather isn't good enough to have them on without tights. Anyway to loose up the "office look", I tried to add Clueless vibes with the check skirt and a vintage Prada bag.

I will probably not find links for the exact products, as they are either from older collections or vintage, but I try my best!


Magyar

Vegre itt az igazi tavasz, meg Daniaban is. Mi massal turbozhatnank fel az outfitjeink, mint napszemuvegekkel es kalapokkal? Be kell vallanom, annak ellenere, hogy elegedett voltam ezzel az outfittel, nem gyakran lahattok engem szoknyaban. Tenyleg nem tudom miert, de mindig "tul noisnek" erzem magam szoknyaban es ez addig nem valtozik, amig az ido nem eleg jo a harisnya nelkuli szoknya viseleshez. Valoszinuleg senki nem ert velem egyett, vagy erez hasonloan, de ez szerintem igy fogok errol gondolkodni meg egy darabig :D Minden esetre, hogy kicsit fellazitsam az "irodai outfitet", probaltam egy kis "Spinedzserek" (Clueless) vibe-ot belevinni a dologba a kockas szoknyaval es egy vitazs Prada taskaval.


A ruhadarabokhoz sajnos eselytelen, hogy pontos linket mutassak nektek, mert vagy regebbi kollekciosak, vagy vintazs darabok, de megprobalok minel hasonlobbakat talalni!

Links

-Boots

-Skirt / Skirt / Skirt / Skirt / Skirt

- White top /White top

- Black oversized blazer / Black oversized blazer / Black oversized blazer

- Hat

- Sunglasses / alternative options: Sunglasses / Sunglasses

- Bag / Bag / Bag / Bag

Likes

Comments