Vi kör en ganska lugn helg, Liza och jag. Igår hade hon vilodag och idag gick vi en promenad i skogen tillsammans med en kompis som ville hänga med ut. Inte så mycket action med andra ord.. Hoppas att ni har en bra lördag!

Likes

Comments

Liza Radley

Liza är min vackra dam som jag har haft sedan midsommar 2016. Jag snubblade över hennes annons när jag egentligen letade efter en läromästare att vidareutvecklas på. Jag var egentligen inte alls ute efter en outbildad fd travare, jag åkte och tittade på henne utan någon egentlig avsikt att köpa henne. När jag provred henne hade hon inte gjort något på mist 1,5 år, tanken var att hon skulle bli ridhäst. Hennes ägare bad mig hoppa upp i stallet, ledde oss till en hage och lämnade oss ensamma ganska snabbt. Jag föll som en fura. Hon var nyfiken och glad, förstod inte vad jag ville men ansträngde sig för att förstå. Hon var supersnäll och jag var fast.

Liza Radley är född 2007, hade en ganska bra karriär på travbanan tills hon tröttnade. Sista starten gjorde hon 2013. Jag vet inte exakt mankhöjd, men mellan 160 och 165. Hon är snäll men bestämd, gillar fart men är lat och protesterar mer än gärna när hon tycker att det är jobbigt. Hon är lite tittig och nervös vid uteritt men om ryttaren är trygg går hon fram överallt. Det ska bli spännande att se vad som blir av henne.

Likes

Comments

Livet, Liza Radley

Första inlägget.. Vad ska man skriva i första inlägget egentligen? Jag antar att en presentation är på plats eller syftet med bloggen? Jag är inte helt på det klara med det, syftet menar jag. Bloggen kommer handla i huvudsak om mig men även om utvecklingen av min häst och ridning. Jag misstänker att det kommer vara någon form av dagbok/träningsdagbok? Jag är 33 år, singel (men dejtar) och bor med min hund i en 2a i Västervik. Hästen är ett 10 årigt varmblodsto, en så kallad ridtravare, och jag har haft henne sedan midsommar 2016.
Välkomna att följa oss

Likes

Comments