Hatar att bråka med dig! =/ du har så rätt i det du säger.. och jag beter mig så jävla dumt ibland.. vill att du ska få det bättre än vad du haft innan!=/  Älskar dig baby !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min Baby är så nära Perfektion man kan komma :)

Hmm Nu nästa onsdag så kommer hon till mig så ska vi åka över till Dk och hälsa på syrran & hennes pojk... Ska bli rätt trevligt eller iaf för mig.. BEEEEER!!!

 

Jag önskar att jag kunde vakna upp vid hennes sida Varje dag!

finns absolut ingen vackrare syn än att se dig små le på morgonen

Och att få ligga å kela med dig på morgonen.. Men ibland vill jag juhhe små jävlas^^ du vet hur det går !=) att jag vinner självklart!

 

jag hoppas att det är du och jag en lång tid..! en lång framtid är det jag ser när jag är med dig Baby!=)

 

Älskar verkligen dig baby ! (F) tro inte något annat=) för det finns bara 1 för mig.. Och det är du !:) no one else !

Likes

Comments

Yes indeedi! Yepp jag total mördade 5 bilar på Nfs pro street och min baby bara skrattade.. förstår henne med.. Mina ryck när jag förlorar e sjukt roliga ! *NOT!* det känns verkligen bra att ha henne i mitt liv.. hon förgyller verkligen min dag hon får mig att längta hon får mig att se framåt hon vill verkligen bara gott och det känns Underbart.. Och jag vill bara förklara min kärlek för henne varje dag.. men vill ej trötta ut henne.. Vet att hon inte har något imot det =) men sparar sånt tills hon e här i min famn.. det e alltid lika jobbigt varje gång hon åker.. Ja jag förstörde verkligen 5 bilar !=( *ÅNGEST* hmm och Bekah kan juhhe verkligen sänka ens humör! =/ .. Hon kan sätta sorg till ett bröllop.. Men det e alex friend så tänker inte köra fullt ut med vad jag tycker :D Men hon värkar va en goo tjej och hon ACSEPTERAR mig hon tjurar inte när man jävlas.. som 1 av hennes andra jävla retarerade polare. * Men Hallå han känner inte mig :O* liksom OMG! JUST DEAL WITH IT. Hmm tillbaks till mitt Gosskrivande om min baby!:D GAHH! hon e juhhe så vacker.. Hennes nya frilla typ rules ! :) Allt hon gör det gör henne bara vackrare och Hon e verkligen den som man vill göra allt med.. Och Jag lovar den dagen kommer snart älskling. Måndag så ska jag Charma cheferna!^^ just for you.. Så du & jag verkligen kan ha d gott då vi träffas.. Inte för att vi har haft det dåligt.. bara det att jag vill gärna Ta med dig ut varje jävla dag du finns här! du anar inte hur mkt jag vill Visa upp dig för allt å alla.. du förtjänar verkligen det.. och av mig får du alltid veta vart du står.. Lovar att Pilla dig i håret varje gång du e här.. klia dig på ryggen när du ber om det.. Du e den jag kan Krypa på knä för.. and i will! Hmm Mjo jag fick juhhe nojja på 1 spel nyligen.. cod 4.. verkligen roligt helt klart jätte skojj för en person med skadeglädje!:D hihi(A) och sandrah har typ fått jobb:) Jag e jätte stolt över henne !:D verkligen glad för hennes skull.. *TJOCKIS*!=) Binne ringde innanidag.. 6 ord.. Ensam hemma ? Ja ? Fest hos dig ! Inte mkt man kan säga till om där inte:) fick Hem Min Babys julklapp idag:D SO NAJS! *Nej baby det e inte en sak till mig sj* .. och 2 st till ska d bli=) YÄS YÄS! sova nu maybe:) ha d så jefla GOTT! :D *A thousand miles seems pretty far* But theyve got planes and trains and cars Id walk to you if I had no other way Our friends would all make fun of us and well just laugh along because we know That none of them have felt this way Alexandra I can promise you That by the time we get through The world will never ever be the same *And youre to blame*

Likes

Comments

Saknar dig redan

Likes

Comments

Men dig känner jag mig så jävla hel.. Jag vet att du å jag e rätt och jag hoppas det kommer förbli så. Mina känslor för dig e jätte stora även om det kändes lika snabbt som ett andetag.. Men lika bra det hände:) jag e jätte glad att jag har dig min ängel. du e precis som mig
 
Du e liksom allt man hoppas på i att finna.. och jag har hittat den personen jag verkligen kan slappna av med.. den som möter mig på samma sätt :) du ger mig saknan skratt känslor glädje skratt Jo allt plus lite till. Alex Du e pusselbiten som gör mig Hel.. Du e min helhet.. E så jävla kär!! Hoppas du känner samma! 
 
Vill ha dig här nu.. Men du kommer till helgen !! HAHAHA *Dont disturb* :P haha oja..

Likes

Comments

Första träffen
 
Började med att man stressat hela dagen
Skulle ta sig till tåget och åka in å möta Ryssen Men NEJDÅ! tågen va inställda pga något hänt i lund.. trodde bara det va första tåget som va inställt. så jag väntade.. Sköt upp allt med alex. sen blev det dags för d 2a tåget att komma.. Men nejdå! inställt det med.. Så jag fick be en IFK‘are att ta tåget till Kattarp.. men det skötte hon snyggt.. Jag stack hem till min far där min kära mamma också hade plaserat sig.. Sen såg jag att tåget va på väg.. så jag började gå till stationen. kom närmare å närmare pratade med Ryssen undertiden jag gick.. Sen la vi på och då kom min nervösa sida fram.. När jag fick syn på henne Jag lovar Allt blev bara värre.. SÅ vacker ängel.. jag höll på att tappa hakan Tänkte
*God Must have Spent a Little more time on you*
och hennes första ord va typ.. Du ser bättre ut i verkligheten.. Mjo det va juhhe en lättnad.. Men du vet ryssar ska man inte lita på har dem sagt på tv:P Men så ärlig människa en så unik person hur hon fick mitt hjärta att slå i ljusets hastighet.... Hon e juhhe kort.. men det e all strålning hon utsatts för :D  sen åkte vi hem med min mor.. där hon fick se Min Djungel till gräsmatta lite små skämmit.. Visade henne runt.. jojo hon e ond den här ryssen När jag skulle sätta mig ner i stolen å ändra låt.. tror ni inte hon DRAR undan den.. jag slår i armen och min vänstra skinka.. HAha hon bara skrattar..=/ ^^ sen efter hon åkte på fett med stryk så ja:P    började vi små dricka vi skulle juhhe ut! festa lite presentera henne för lite av mina Homies.. men nejdå Polarn som skulle köra hade druckit.. och kunde inte.. Snällt juhhe:) blev besviken på mig sj som fan eftersom ville juhhe Att hon skulle få det kul.. Men vi bestämmde att sitta hemma och dricka lite å kolla på film det va rätt lyckat.
 
Första Kyssen
 
Liksom har ni någon gång kännt en sådan perfektion av en kyss!?
Allt stämde tiden/stunden. Hela jag skakade när jag rörde vid henne‘s läppar Men hennes vackra leende lugnade ner mig:)
 
 
Hämnden
 
Ni trodde vell inte jag skulle låta henne komma undan med *Dra bort stolen skämtet*!? haha Nej:P  hon berätta ute i soffan att hon inte tål dun.. så jag fick en ide.. springa in å lägga på ett dun täcke på sängen:P haha Så hon blev lite snuvig å sånt:P HAHAAHAHAHHAHAHA IN YOU‘r FACE!!!‘ jojo men den hämden va inte lyckad i heller.. hon Snarkar juhhe som fan! men av att se henne ligga i min närhet va något underbart henne‘s Leende i sömnen.. När jag kysste henne på Kinden och på Axeln fick man se henne små le:)  där e så mkt jag vill skriva om henne.. Men man måste uppleva det för att förstå hur något kan kännas så perfekt och allt klickade mellan oss. Aja Så nu i dag e hon min flicka=) och det känns väldigt bra Klart hon e en ryss.. Men med det leendet får jag bortse det(A) Hahaha!!^^ Tycker om dig jätte mkt alex glad att vi hittade vartandra =) och vi ska få detta å funka:) // din liam.. kanske skriver mer.. ska bara lägga all info rätt i huvudet=)

 

Likes

Comments

En del av liam‘s tankar eller en kanske en del kloka Ord/meningar=)
 
Mina tankar för någon e juhhe en självklarhet att det e min uppfattning om den personen.. men att en person kanske inte tycker det e en rätt uppfattning.. Men e det inte meningen att man ska få sig en egen uppfattning !? allt man försöker med här i livet e att leva ut det.. ska man ta vara på den tiden man får!? självklart! men sen vill man Ha någon vid sin sida som verkligen kan förstå sig på det.. och inte ta det som en press.. Om jag vill vara nära dig så säger jag det.. Och om jag vill ha dig i mitt liv så försöker jag få dig att förstå.. men det hänger på dig att läsa mellan mina rader.. Men det e inte meningen man ska plågas i livet.. du ska bara våga ta chanser även om att du kanske har tvivel på att det inte går.. Då kan du säga till dig sj att du vågade ta chansen.. folk säger att man ska förtjäna en chans.. isf förtjänar jag Livet‘s gång Gånger 300... Men jag tar folk precis hur dem e .. och hur dem möter mig.. Sen har det hänt att jag frågar min polare om hur du e som person.. Eftersom han varit i din närhet.. Liksom det lät precis som att du va 2 personer.. 1 person mot mig och en annan mot honom.. men sen har man olika uppfattningar om folk.. FÅR MAGSÅR allt jag säger till dig.. Om hur jag tycker du e.. e vad jag tycker.. ska inte behöva lära känna dig för att jag ska kunna få min EGNA uppfattning om hur du e. Liksom e det så att du vill att jag ska se dig om Hur du tycker att du e!?.. tss gillar min egna uppfattning om folk.. Även om den e Positiv/negatig..
 
 
det e väldigt tråkigt att jag ska må som jag gör just nu.. men jag behöver skriva av mig lite.. säga vad jag tycker om saker å ting.. men folk har ont av det värkar det som.. och tar avstånd från mig.. e det inte falskt om dem säger (Men jag finns här för dig) för då står dem juhhe inte för det !?..
 
 
 
jAG SLÄPPER BARA MINA KÄNSLOR FRI
 
men folk gillar å se när folk brister för då tror dem att dem lyckats.. men tyvär dem har misslyckats för när man släpper ut vad man tycker å tänker det e då Man Vunnit Och tårar e din egna seger.
 
En seger ingen kan ta ifrån dig
Detta kanske inte den stora ( Kurvan ) i mitt liv men det e ändån en erfarenhet som jag kan ha senare i livet. När den dagen kommer lär jag tänka tillbaks på just den här dagen.. den här morgonen när jag fick en inblick på hur allt kan vara och vad som kan hända och hur en Omöjlighet kan bli en Möjlighet
 
Du har flera chanser i livet att göra det rätta valet
och dem som säger att det rätta valet va fel.. eller den dåliga vägen va rätt. Men det e så.. Just den gången du gjorde valet.. det va då du gjorde rätt du tag i dig sj och gjorde valet sen med tiden kan det bli fel men det e ändån den rätta vägen för du lever livets gång.
 
ta var på allt som ges i livet och alla du värderar eller dem i sin tur värderar dig.. Håll dem nära dig livet ut.. och håll aldrig ett Agg för en människa för du vet aldrig när den personen kan gå bort.. och att leva med agg för en person som gått bort det e något som kan ta på ens krafter.. well well this is deep shit.. Men en del av Liam
 
Ciao

 

Likes

Comments

På tiden man Börjar visa Vad folk betyder för en..
 
Perra ffs. Du ställer alltid upp när det e något.. snackar med en om allt.. Så jävla skönt att ha någon som lyssnar.. Tack för att du finns:)
 
Madde!
Madde dina lugnande ord får mig att sväva..
skulle kunna göra allt för dig.. Ta en kula ta en sjukdom för dig..
du e en underbar människa.
 
Bgn..
Barndoms vän.
ställer alltid upp när jag hamnat i skiten.. klart vi har våra jävla tjaffs.. och du har alltid rätt. Du e brorsan man Alltid velat ha..
Men ser dig iaf som mitt eget blood du vet att jag gör allt för dig. så mkt som du varit där för mig. på tiden jag ger tillbaks det du gett mig..=)
 
Maggan..
Maggan du lyssnar på mkt av det jag säger.
klart du har en anledning till att inte lita på mig..
men som sagt Du har Världens söötaste prinsessa (Angie)
Och dig i mitt liv gör det lättare.. Thx =)
 
 
Dick
Din jävla nolifer. Du fick mig av mitt försoffade liv och fick mig började träna osv..
du e vännen som alltid e På När det e något =)
 
 
Syster
Hmm Min kärlek för dig syster tss kan ej beskrivas..
vi kommer nästan alltid bra överäns.. bara du som börjar Bli för mkt ( Vuxen ) men du har iaf kvar ditt sjuka beteende =) Skönt att du e mitt blood Mitt allt min Syster älskar dig Över allt annat..
 
 
emelie ( Kussin )
 
ååååååH! du e alltid glad! vi bråkar aldrig! jo i 3 sec sen e det över.. Du e en av mina bästa vänner och mitt blood. gör allt för dig det vet du :) finns så mkt å skriva.. Men du vet vad jag tycker om dig:) du vet att jag skulle dö för dig.. Så mkt som du ställt upp för mig.. Min egna Skydds ängel.. =) Love you Kuss!:D
 
 
Lina
Hmm ärligt du e inte personen jag ger 100% när det gäller å lita på dig... men du ställer för det mästa upp.. du som för det mästa frågar om man ska ut å festa.. du ska ha ett stort tack för att du finns där så mkt som du gör:)
 
 
Nisse
HAHAHAHA Finns ingen härligare Å festa med.. Du å jag In i dimman^^ vi kommer levande ut där ifrån :D
 
 
Kommer mer..
 
 

Likes

Comments