Är med och tävlar hos pontus med temat sommar om en värdecheck på 200kr hos Kamda.se!

Min motivering: Den här bilden är tagen på Öland sommaren 2011. Jag älskar kossor och Öland är en himla fin plats dit många åker på sommaren. När korna är ute på ängarna runt där jag bor, då är det riktig sommar för mig!

Om jag vinner vill jag ha den här självutlösaren, jag kommer att lägga till det som fattas själv.

Klicka här för att komma direkt till tävlingen!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på nästan hela sommaren nu, sist jag skrev hade jag precis börjat sommarjobba...

Det har ju faktiskt hänt en hel del sedan dess, bland annat så har jag flyttat hemifrån och är numera sambo. Sen har jag även skrivit in mig på arbetsförmedlingen och blivit arbetslös då sommarjobbet tog slut för en och en halv vecka sedan.

Jag var på bio med min syster för ett tag sedan, vi såg  "känn ingen sorg"  eller Håkan Hellström- filmen som vi kallar den. ;) den var rätt bra faktiskt, trodde inte den skulle vara så bra först, men det var den! ^^

Vad har jag gjort annars i sommar då? ja, jag har passat på och träffa lite folk innan hösten kommer och alla försvinner.. Har ju verkligen hänt del med andra runt omkring mig också, som att Mollie och Albin har flyttat till stockholm och att Erika ska till USA som aupair i ett helt år. Och Tove som jag har känt hela livet ska ha bebis i september.

Shit vad tiden har gått fort liksom, jag har redan slutat gymnasiet och flyttat hemifrån. Min lillebror är redan 13 och börjar på högstadiet. Haha känner mig lite gammal nu :)

Likes

Comments

tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta att jag lever typ..

Tog studenten i torsdags, det var grymt! Har i princip redan haft sommarlov i 2 veckor, vi har inte haft något att göra förens dagarna innan studenten. Men nu är det äntligen över. Ingen mer skola! För ett tag iaf, ska ta en paus från allt pluggande och försöka jobba ett tag innan jag tänker börja plugga igen :-)

Jag börjar jobba på måndag, ser fram emot att jobba med detta gänget hela sommaren. Tror verkligen att jag kommer trivas på detta stället. :-)

Likes

Comments

Har precis börjat på kolla på One Tree Hill, jag vet att jag efter.. haha, alla andra har kollat på serien i flera år, jag började kolla för  2 dagar sedan.. Men jag erkänner, den är faktist rätt bra! ;) 


Nej nu ska jag fortsätta kolla, baii! ^^

Likes

Comments

Är med och tävlar,temat är Sommar. Här hittar du tävlingen. Om jag vinner så vill jag ha den här reflexskärmen

Varför just den här bilden? Jo för att det är ena av mina favoritbilder, jag älskar hur tydliga vattendropparna är på de smala grässtråna. Tog denna bilden en sommardag då det hade regnat under natten och förmiddagen. Tycker det är så mysigt att vara ute efter det regnat på sommaren ^^

 

Likes

Comments

Nu är jag sur, har skrivigt detta jävla inlägg två gånger och varje gång jag försökt publicera eller spara utkast, så försvinner ALL text! arg!

Jag orkar inte skriva allting IGEN, FÖR TREDJE GÅNGEN!

kortfattat - åkte bil mot hasslö, stannade vid hajvar, träffade sjöräddningssällskapet och sjöfartsverket. Massa genomgångar, säkerthet osv. Indelade i grupper  - jag var i sista gruppen. Nervös!

Vår tur - på med våtdräkt, flytväst, hjälm och skor(för att skydda helikopterns våtdräkter som inte hade inbyggda skor). 
Höll nästan på att blåsa iväg när helikoptern flög över oss. Gick ombord på båten som guppade mycket..
Åkte  ut en bit - fick ännu en genomgång, fick öronproppar (helikoptern lät rätt mycket), blev plåtad av läraren och hoppade i vattnet. Flöt omkring med gruppen i vattnet ett tag, stora vågor, tittade på ankor, Såg när två pers före mig blev räddade, blev räddad själv, fick en sele över mig, gjorde ont under armarna när vi åkte upp. Blev fastspänd i golvet på helikoptern. Hahah. När alla var räddade och vi flög iväg tittade vi på utsikten, riktigt vacker. 

Väl tillbaka på land, aav med våtdräkten, skratta åt hur det ser ut som att man kissat ner sig så böt man var. Hahah.. Fick byta underkläder, så blöt var jag! XD

Lungt det häftigaste jag vart med om hittills, grymt! :D
 

Likes

Comments

Haft en rätt så chill vecka, massa sovmornar och lektioner som i princip går ut på att vi som är klara bara väntar på att få gå hem.. En del redovisningar och inlämningar som skulle vara klart. På Tisdag är det exakt en vecka tills betygen ska vara satta. Så imorgon blir det till skolan för de sista projektredovisnigarna och lite betygssamtal innan vi har judo/självförsvar på ergonomin, sen är vi lediga på tisdag och antingen på onsdag eller på Torsdag (29 tror jag, kommer inte ihåg exakt XD ) så det är dags för sjöräddningsövningen.

Kommer bli så awesome, detta blir det sista vi gör i räddningstjänst kursen. Vi kommer att åka buss eller något till Karlskrona, bortanför Hanö tror jag det var, där vi ska åka lite båt och lite helikopter, haha. Jag kommer inte ihåg exakt vad det går ut på men jag skriver säkert om det senare!

Sen är det tid över för att städa skåp, lämna in böcker och skit, på fredag ska vi bara se på film på Engelskan som en liten avslutning. Vi hade en avslutning på svenskan där vi åt salta pinnar och minglade med hallon och rabarbercider. Trevligt trevligt!

Nej nu ska jag mysa lite med älskling och glo på TV innan jag ska sova :)

Likes

Comments

hittade denna sjuka video på youtube, haha lätt bästa pranket! :D


Likes

Comments

ja igår var det ju grillkväll hos mollie, vi grillade och spelade tjuv och polis innan Eurovision började. Haha Albin var polis och tog mig med 25 000kr på fickan... illa ;-)

eurovision då ja, det var ju... underhållande! Massa konstiga låtar, låtar som låter precis lika dant, och en hel barfota artister också! Haha vi hade några fins diskussioner om vissa av låtarna.. Rumäniens bidrag var ju bara pinsamt! Hahah galet!

bilden nedan - sandslash, det fattades en polis så Albin sprang upp och hämtade en pokemon som fick agera polis! haha

Likes

Comments

God morgon! 
eller snarare god eftermiddag.. ^^

Spelade kubb och grillade med fina vänner igår, trevligt trevligt! Idag blir det först att träffa Tove en stund och fota lite och senare mot kvällen blir det av mot Mollie för en liten grillkväll. :D

Och imorgon lär det bli att försöka klura ut hur jag vill presentera mitt projektarbete för hela klassen.. Usch hatar att prata inför hela klassen. Tappar bort mig i texten och hakar upp mig på ord. Inte alls pinsamt eller så.. 

För övrigt lär det bli en chill vecka, inga mera prov. Woho! 
Dock så har jag lite engelska uppgifter att lämna in för att jag slavart, hade kanske tvingat mig själv att läsa den där tråkiga boken om jag vetat att det  för att fåvar nödvändigt för ett högre betyg..

Likes

Comments