Dag 55

Jag hade en god natt! Det var så länge sen jag kunde säga det. Jag vaknade vid 09:00. Sen spelade jag Animal Crossing. 😊 Varje morgon är en liten överraskning när jag startar upp spelet. Jag älskar det!

Jag tillbringade större delen av dagen med hundarna och ta hand om några ärenden hemma. Jag mätte en jacka som kan säljas. Håll tummarna. Jag förberedde mig också för en studie. Jag ville sova innan det, men jag gjorde det efteråt istället. Jag tycker att det gick bra.

Jag somnade i några timmar och jag vaknade vid 21:00. Totalt sett var det en bra dag. Jag fick resten av tacoköttet från Taco Bell. Gjorde två tacos, en mjuk och den andra krispiga. Jag hade också morötter, Devon vaniljsås, och jordgubbar. Jag tror att idag var en ganska hälsosam dag. Jag hade en handfull godis och det är okej. 😎

Övade min uke. Tillbringade 20-30 minuter på den. Jag har lärt mig lite av Att jag är din. Uke utmaningen avslutas denna vecka, men jag ska fortsätta att lära sig mer ackord och låtar. Jag har lärt mig så mycket sedan dag 1! Jag är verkligen stolt över mig själv. 💜

Nu ska vi titta på några avsnitt av The Simpsons. Men först lite mer Animal Crossing. Jag är ledsen att mitt museum är under renovering, men det kommer tillbaka i morgon. Jag ville donera några fossiler, men det kommer att ske senare.

Hoppas ni alla hade en trevlig onsdag. Ta hand om dig!

God natt.

Gillar

Kommentarer