Alltså äntligen fredagskväll!! Som jag längtat!! Älskar mitt jobb, mina arbetskollegor, min vardag...men denna veckan har varit intensiv så detta var såååå välbehövligt! Ni vet, soffan, håret uppslängt i en knut, mysdress, stora popcornskålen, familjen, idol och bara VARA med en helg framför sig!! Åh så härligt!!
Den ska njutas fullt ut! Ska hänga med en kär vän imorgon fm. Min bror och familj kommer till helgen, barnen och jag ska ska baka, spela spel, halloweenpyssla, mysa, dansa disco i köket, jag ska pyssla hemma, lyssna på ljudbok, njuuuuuta!!!Ja lite så där som helgerna brukar vara. Älskart!!
Puss och kram
Njut av helgen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu börjar jullängtan smyga sig på...Alltid likadant när mörkret faller allt tidigare om kvällarna. När november närmar sig. Kan nästan inte hålla mig från minigranar, glögg, tindrande julgran, adventsmys...

Men i november är det hög tid att börja planera årets julpyntande, barnens adventskalendrar, julklappar m.m. Så snart, snaaaart får man så smått börja! Myspys!!

Nä, dags att krypa till kojs!
Natti natti

Likes

Comments

Nu har lillprinsens rum fått en makeover igen! En gammal sits från en släde/hästvagn som soffa och en gren med en ljusslinga hängandes över bordet. Så där charmigt, gammaldags, personligt och mysigt som jag tokgillar!

Sonen är för första gången själv och leker hos en kär vän från förskolan. (När blev han så stor?!) Tror han kommer gilla förändringen när han snart kommer hem. Anton 3,5 år älskar att göra om, göra fint och ser alltid att jag har köpt något nytt, bytt gardiner eller piffat hemma. Lik sin mammi!

Grenen kan vi förändra under årstiderna, hänga bilder, ljusslingor, blommor i glasburkar, fåglar, fjädrar, julsaker...Spännande att höra minstingens reaktion sedan.

Har ni en skön söndag?
Här har varit fullt hus, barnens stora kusiner, min bror, hans flickvän, mamma, en kompis till Äldsta sonen. Jag har gjort minipizzor till lunch till alla, bjudit på äppelpaj & vaniljsås, röjt upp i köket, skjutsat barn till olika kompisar, handlat, letat gren i skogen, tvättar, dansat disco i köket till bästa låtarna...Ja ni vet lite så där härligt kaotiska som helgerna är med barn och familjeliv, älskart!!

Kram/Maria

Likes

Comments

Här har bakas hela eftermiddagen! Jag och min brorsdotter har bakat tillsammans. Så mysigt när hon kommer till faster. Vi ska nu fika efter en god middag med grillat hjortkött och potatisgratäng. Mamma, bror med flickvän och hans barn är här. Premiär av Så mycket bättre. Härliga, härliga lördagskväll!

Njut kvällen söta ni!
Puss

Likes

Comments

En liten vrå i köket. Älskar bordet, bakskivan, krattan, de gamla kavlarna, måtten, de söta gammaldags förklädena...Lite av en favorit vrå.

Saker med en historia, saker från förr...Det är något speciellt med det! De ger en känsla som nya saker inte kan ge. De ger en nyfikenhet av vem som använt dem, i vilket hem de stått, vem var dem? Hur levde dem? Undrar vilka som stått och bakat på den där bakskivan, hållt kavlarna i sina händer, hällt upp ingredienser i de gamla måtten och haft förkläden på sig. Vad krattan används till...Jag tokgillar denna nyfikenhet, förundran och dessa gamla ting!

Likes

Comments

Alltså lördagsmorgnar är bara bäst! Hela familjen samlad (de gånger mannen inte är och jagar förstås). Vi dukar fram juice, ägg, olika yoghurt, te, olika pålägg m.m. Ni vet lite sådär hotellfrukost-känsla. I veckorna äter alla i all hast, var och en för sig, jag och mannen ibland på jobbet, barnen som knappast vill ha något alls, minstingen som fortfarande hellre väljer vällingen. Så dessa helgfrukostar är så, så värdefulla och härliga! Nu mina vänner är det dax att fånga dagen! Lite innemys, tvätt, talbok, lite pyssel med barnen, vinterförvaring av utemöblerna och kanske baka något gott. Till em. Kommer min bror med familj.

Ha en skön lördag! Puss/Maria
Ni hittar mig på instagram; @Vitaparadiset

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen! Bloggade i många år på www.vitating.blogspot.com och sedan på www.vitaparadiset.blogspot.com

Varmt välkomna hit till min nya blogg!
Jag bor på landet i mitt barndomshem som är under ständig förvandling. Jag är barnsligt förtjust i loppisar, renoveringar, lantligt, 1700-tals influenser, tapeter, kristallkronor, blommor, bakning, saker med en historia. Jag älskar min familj, mina tre barn i åldrarna 3-13 år. Jobbar som förskollärare, bästa, bästa yrket!

Här kommer ni få följa min vardag, renoveringar, mitt hem, familjeliv, recept, ja det mesta i både stort och smått. Hoppas jag kan inspirera!

Största varma kramen/Maria

  • 1258 Readers

Likes

Comments