Hur!?
hur kan ens liv förändras så fort, hur kan en människas mående påverka en annan så starkt?
Jag vet svaret men ibland är det för jobbigt att inse men när jag inte inser mår jag ännu sämre. Min kärlek till den här tjejen är något alldeles extra hennes ögon smälter mig hennes värme får mig att koka hennes röst gör mig stum och hennes varma ömma kramar och kyssar ger mig en sådan trygghet och värme att jag knappt kan hålla mig samman.
min starka kärlek till henne gör mig svag när hon ej mår så bra som jag vill hon ska må men hennes kärlek och hennes underbara inre och även yttre får mig att flytta berg för hennes skull.

mitt liv har fått en total förändring och jag kan bara stå maktlös på sidan av och se på.
Mitt hjärta blöder men jag gör allt för att stoppa det, jag saknar och saknaden är övermäktig min andra hälft mitt liv mitt syre min älskling jag kommer aldrig ge upp kampen om dig eller om våran framtid tillsammans du är allt jag behöver och allt jag vill ha vart vi befinner oss vart vi bor spelar ingen roll en låda under en bro ett slott eller ett hus på landet vilket som bara du är där med mig <3

stark kärlek är en underdrift till mina känslor för dig mina känslor går ej beskriva med ord men en sak är jag säker på och de är att jag aldrig tappar hoppet jag ska aldrig sluta kämpa för dig<3

Vi möttes en dag i april när jag först såg dig fick jag en klump i magen av nervositet du var för vacker som om en ängel kommit till mig vi kramades och klumpen och nervositeten försvann jag kände direkt att du va speciell du va något aldeles extra mitt hjärta gjorde volter och jag trodde inte de va sant. Men där va du jag kände redan från första ögonkastet att kärleken var äkta och att jag aldrig ska släppa taget om dig oavsett vad. Du har nu mitt hjärta i dina händer vad som än sker så finns jag för dig. Du är långt över allt jag någonsin vågat drömma om vad som än händer vad jag än gör fyller du alla mina tankar och hela mitt hjärta allt kan jag associera till dig och i denhär stunden är det väldigt jobbigt.

jag tror på dig jag finns för dig du är min dröm min sanning min verklighet och du är gåvan från gud som jag vill dela allt med inget hindrar mig min kärlek är evig min kärlek är stark.

aldrig ska jag svika dig du är den som jag vill stå vid sidan om vid altaret en dag<3

E<3A i nöd och lust

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

kan övervinna allt mina känslor för dig är otroliga och dom fortsätter bara att växa för var dag som går.
Bitar ramlar på plats allt eftersom inget känns fel inget känns jobbigt förutom tiden utan dig<3
min kärlek till dig kommer aldrig att ebba ut utan bara växa du får mig att må bra du får mig att känna mig älskad saknad och behövd, du får mig att le när jag gråter.
känslan är underbar när vi ses varje minut varje sekund vad vi gör spelar ingen roll bara jag får göra det med dig. kärleken är oövervinnerlig<3 <3

Likes

Comments

Ibland önskar jag att jag är en gud som bara kan ge order och förverkliga allt som är gott och förinta allt ont.. Men jag är inte någon gud och kommer aldrig att vara, MEN jag kommer att göra ALLT jag kan för att det ska bli bra jag kommer att kämpa stenhårt och aldrig ge upp jag kommer att bortse från det förflutna och se dig för den du är idag inte den du en gång va.
Du är mitt liv du gör mig hel <3
Vad som händer när det än händer vad du än känner och när du än känner det så kommer jag att finnas för dig bredvid dig i hemmet i bilen i sängen eller bara ett litet telefonsamtal..

ps.
I Love You <3

Likes

Comments

Du som tagit mitt hjärta du som fått mig att älska som aldrig förr du är mitt allt låt mig finnas för dig i alla lägen. Va inte rädd för rädslan förstör bara, följ ditt hjärta det leder dig rätt för ditt hjärta är utav renaste guld. Jag finns du kan alltid nå mig du kan alltid prata med mig för jag älskar dig<3 Jag kan inte sluta tänka jag kan inte släppa taget jag vill inte sluta tänka jag vill inte släppa dig. Jag är din jag står vid din sida jag gör allt för dig låt mig finnas låt mig finnas för dig<3

Min kärlek är evig den tar aldrig slut din närhet din röst ditt leende ditt skratt dina ögon allt med dig får mitt hjärta att slå starkare för var minut. Inget kan stoppa oss tillsammans är vi starkare än moder natur.

Jag kommer att finnas så låt mig finnas <3

Min kärlek är evig JAG ÄLSKAR DIG <3

Likes

Comments

Saknaden växer i kroppen det skär i hjärtat. Lämnade igår det bästa som hänt mig för att åter åka hem hade ett mysigt telefonsamtal med henne på vägen hem. Jag kom hem och mina ögonlock blev tyngre och jag tog beslutet att sova. Jag sov jag drömde jag vaknade men något kändes fel när jag slog upp ögonen kl 5 i morse. jag vände mig snabbt om i sängen och insåg att jag var ensam... Den underbara personen som tagit en stor plats i mitt hjärta och i mina tankar va ej hos mig även om jag drömt om oss hela natten. Saknaden är stor timman är tidig och jobbet kallar måste klara mig fastän det är svårt. Jag saknar din röst din närhet dina vackra ögon dina kyssar och dina varma kramar kort sagt saknar jag hela dig vart är du varför är du inte med mig? kan inte sluta längta! Inte ens när jag just vaknat och förvirringen är som störst kan jag släppa dig ur tanken. Du har min kärlek du har min ömhet och omtanke mitt hjärta tillhör dig <3
  • 51 Readers

Likes

Comments

Med dehär inlägget startar jag mitt bloggande.

Livet. Livet kan plötsligt överraska en, känslorna sprudlar och man gör vissa saker man inte trodde man kunde. skitlycklig, gråter, skrattar och ler på samma gång? går det ens att göra? ja tydligen för jag har fått svar. sluta fundera Emil! Jag vet att jag gör det rätta även om det känns lite konstigt när jag aldrig kunnat öppna mig som jag gör med denna person. Jag älskar jag hjälper den personen jag älskar jag blir sedd jag blir älskad inget kan stoppa denhär resan, resan jag vill göra med DIG du är den enda som fått mig att bli såhär känslosam mitt hjärta går på högvarv. När jag ser in i dina ögon blir jag varm i hjärtat och när jag kysser dina läppar kan jag aldrig få nog. Jag kommer kämpa jag kommer aldrig vika mig jag kommer aldrig att sluta ge dig lycka, ömhet omtanke en axel att gråta på och ett stöttande som ej är av denna värld.

Vill avsluta med att tacka denhär personen för att hon finns och för att jag får finnas för henne ♡.
  • 51 Readers

Likes

Comments