"Säg inte att du älskar någon och sedan ändra dig...Kärlek är inte som att välja ut vilken film du ska se"- 7 åringen Didrik. Flera borde lära sig av denna 7 åring, speciellt du som någon gång varit otrogen eller liknande. Varför man inte ska vara otrogen tror jag alla vet, men varför är man då otrogen? För att man är dum i huvudet helt enkelt! Men det kan vara rätt svårt att veta när någon är otrogen då det verkar som om alla har olika uppfattningar om vad otrohet är. Fast även om du inte är otrogen finns det saker som är princip lika illa att göra när du redan är i ett förhållande med någon, här är fem av dem:

1. Säger till andra att dem är snygga eller liknande, det räknas som att flirta.

2. Håller om andra och myser med dem, det är det du har en flick/pojkvän till.

3. Du ljuger för andra om att du träffar den här "kompisen", man behöver inte ljuga om man inte har något att dölja. Dessutom gillar ingen att umgås med någon som vill hålla en hemlig.

4. Fråga personen om den gillar dig mer än en vän. Det finns bara en anledning till att fråga om någon är intresserad av dig, och det är om du är intresserad själv.

5. Ta på andra när du redan är i ett förhållande.

Om den du är tillsammans gör något utav detta skulle jag inte säga att den borde ha ett förhållande (vilket man inte måste ha) och den personen borde verkligen inte ha ett förhållande med dig!

Likes

Comments