Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland tar livet en vändning. Man är på vägen som går tryggt rakt fram, vilket man tänkt från början. Helt plötsligt kommer ett hinder som gör att man får ta en u-sväng och tänka om. Ta en annan väg, en längre, obehagligare, kanske rent utav hemsk. Valet av vägen man tänkte först som var trygg och behaglig är nu helt omöjlig att följa. DIN STUND PÅ JORDEN ÄR NU!

Likes

Comments

Vi är vakna. Flora hostar och snorar. Natten har varit i vaket tillstånd. Precis som det gamla vanliga. När det väl är bra så vänder det lika fort. 

Likes

Comments


Efter ett jobbpass igår så sa vi hej och hejdå till varandra idörren jag och Jonas. Sen var det mamma och dotter "mys" hela kvällen. Dock så ville jag mysa mer än flora. Flora tyckte livet sög eller nått för herre vad hon var grinig. Men nu ska jag vara lika jobbig och gå upp och väcka upp henne ifrån sin skönhetssömn innan vi ska till dagis och jobb. Hämden är ljuv!!!!!

Likes

Comments

Att inte jag och Jonas går under är ju ett mirakel faktiskt. Våran situation just nu är bedrövlig. Vi har ont om pengar, jag har jobbat 6 dagar i veckan nu väldigt länge. Denna vecka är jag inte ledig något alls. Jag och Jonas har inte fått en sovmorgon sedan flera veckor tillbaka. Vi har ett barn som går upp mellan 4-5 på morgonen. Jag är DESSUTOM gravid och trött utöver det vanliga. Vi sover inte ens i samma säng längre. Vi har ingen tid för varandra. Vi brukar mötas i dörren innan vi byts av mellan jobb och hem. men vi håller ihop endå. Dock så är ju inte humöret på topp alltid men vi försöker. Vi får ha tålamod med varandra. Vi är en familj. Vi ska kämpa. Vi har varandra. 

Likes

CommentsFlora är nöjd över sin nya jacka och sina skor. Hittade dem på HM för en billig peng. Jackan klickade jag hem ifrån tradera. Det gäller och spara på sina ynka slantar som man har.

Likes

Comments


 Detta är floras syster/bror. Vi välkomnar dig till familjen 1 mars. Förövrigt så är jag förbannad, arg och ledsen 24 tim om dygnet varje dag i veckan. Dessa hormoner är värre än någonsin. Annars så mår jag bra..... Hur Jonas mår??? Ja... Haha...bara för han att räkna till hundra många ggr när jag öppnar munnen. De närmaste månaderna nu kommer jag säkert bara att blogga om elakheter och hur upprörd jag är. För så ser min vardag ut mellan sömn och måltider såklart! 

Likes

Comments