Igår var det bröllop. Idag är det sovdag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har slagit vad med Jonas att jag ska kunna hålla upp min rökning under hela semestern. Dock har han vunnit lite grann då jag tjuvat ett par ggr. Helvete vad detta är svårt... Men jag ska fixat! har en bok till hjälp. Så gonatt och trevlig läsning säger jag till mig själv

Likes

Comments

Så lik pappa du var. Så underbar söt. Synd att du hade så bråttom upp till himlen igen. Men tack för den lilla stund vi alla fick se dig. Även om det var ett ögonblick på ett kort. Sov gott du lilla krabat. Antar att du hade viktigare saker för sig än att vara här hos oss. Ta hand om varandra nu Therese och Tobbe. vi alla sörjer med er!

Likes

Comments

Jag har fått en smak på fotografier. Tycker att det är så fint. Olika livsstunder samlade på ett ställe. Hoppas att det utstrålar lycka och humor inom familjen. Att komma hem till någon som har foton är så hemtrevligt...!

Likes

Comments

Fick bra filmtips att "hyra". Alltså så kommer jag ha fullt upp på lördag!

Likes

Comments

Det var många ledsna själar idag samlade i kyrkan. Det skar i hjärtat att se Daniels mammas förtvivlande gråt över förlusten av sitt barn. Och den gråten är nog det mest otäcka man kan höra. Och jag blev otroligt rörd av att se alla hans vänner som hade klätt upp sig så fint i kavaj. Själv så hade jag varit ute med flora under dagen och plockat en egen blomsterbukett som jag ville ge honom. Hoppas du tyckte dom var fina. Jag trotsade fästningar och ormbett för din skull. Vila i frid ❤

Likes

Comments

Idag kommer vi att säga adjö till Daniel.... Fina Daniel ❤ klockan två är det begravning i Degerfors kyrka. Må du vila i frid fina vän.

Likes

Comments

Pratade med ägaren till hunden igår. Och han visade det nya kopplet han hade skaffat till sin hund för att undvika att den sliter sig igen. Men det konstiga var att han skrattade och sa att - Ja, det märks att du är hundvan ialf. men hallåååå.... Det var ju en ren instinkt till att undvika att hunden slet sönder mitt barn. Idiot! Men hoppas nu att hunden sitter där han sitter och jag kan gå förbi utan att uppleva samma sak igen!

Likes

Comments