Gillar att han har nappflaskan i beredskap även i sömnen...... :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har Florisen hunnit med mycket. Smakat barnmat för första gången. Provat sitt lilla gåbord för första gången och sedan hunnit med att bada.... Så därför har hon redan däckat min lille tös :)

Likes

Comments

Vill bara berätta att Jonas jobbar på området ursäkt idag... Vi får se till kvällens slut om han kommer att lyckas...

Likes

Comments

Jag tar tillbaka ALLT som jag skrivit i tidigare inlägg. För herr Ansvarsfull klampade in här halv 5 imorse i fin form. Hade inte jag ringt och tillrättavisat honom med den suraste rösten jag har hade han säkert inte kommit hem förens imorse. Och sista ordet han gav mig innan han tog med sig dörren in till Måns rum var - skit på dig!! Mmmm.... Mr perfekt.... Nu har du lite att jobba på!

Likes

Comments

Lite julklappar ser ni nedan.... Fick ett jätte fint halsband i silver ifrån Jonas. Och jag älskar hur korset ska vara, lite sådär på sniskan... Lovely.... Av Jonas fick jag även snow boots och en DKNY klocka.... Även dem lovely! Sen så ser nu även att jag ska iväg och snacka lite spöken.... Vilket innebär högre elräkning..... flora fick sig en sackosäck ifrån mormor. Ja detta var bara lite av alla grejer vi har fått här hemma. Verkar som att jag och Flora har varit snälla iår. 😄

Likes

Comments

Mamma och Flora mys har det varit ikväll medans vi låtit pappa Jonas fått lämna boet för grabbkväll kvarteret bort. Skrik avstånd vill säga.... dock kommer han inte få höra att det skriks att maten är klar ialf. För när pappa är borta så dansar mamma hemma med sina chicken'bits... De får jag ha ifred!

Likes

Comments

Jag är så otroligt lycklig lottad som hittat Jonas och fick som tur nog honom som far till mitt (mina) barn! han har inga alkohol problem och han är ingen haschibrajsare som de flesta killarna jag stött på är/har. han är en väldig trygg individ och en otroligt ansvarsfull pappa. Han är inte ute och super ofta och när han väl gör det så kan jag lita på att han kommer hem och inte "råkat däckat på för-krök" eller efterfest till 8 på morgonen. han jobbar och sliter och gör sitt bästa för att hjälpa till här hemma. Jag vill ge mitt (mina) barn en trygg uppväxt och med Jonas så vet jag att det kommer inte att bli annat än så. Visst har han dåliga sidor som alla har men det är sånna små defekter som försvinner i allt det underbara han gör och är. All min kärlek till mannen i mitt liv! Love you darling ❤

Likes

Comments

jag föreslår att du avsätter en stund för dig själv när du läser dessa rader.

Beroende på var du befinner dig i livet eller var du har befunnit dig så kan den beröra dig, också beroende på hur villig du är att ta till dig innehållet.

Sanningen bor inte här längre!

Att tala sanning i en relation kan nog de flesta inse att det är viktigt. Ändå är det lätt hänt att vi över tid i en relation börja tumma på sanningen. Vi kanske inte uttrycker precis det vi känner, någon gång när vi till exempel blir irriterade på vår partner.

Vi kanske håller inne med saker och ting och intalar oss själva att det är bäst för husfridens skull. Kanske är vi rädda för vilken reaktion vi ska få från vår partner om vi säger vad vi verkligen tycker och tänker.

Resan in i tunneln

Det kan börja oskyldigt som en liten förvrängning av sanningen eller något litet som jag håller tillbaka. Om vi då inte är vaksamma växer denna vita lögn i styrka och börjar bli en vana.

Det är som att inte vattna en planta, den dör så sakteliga. Om jag håller tillbaka sanningen från någon jag bryr mig om så kommer jag gradvis också att hålla tillbaka min kärlek. Om vi inte hörsammar varningarna utan förlorar oss själva, ärligheten och passionen så står vi snart längst in i tunneln där ett liv av bortdomnande känslor och kanske separation väntar.

efter en tid i relationen där inte sanningen uttrycks börjar vi undrar var magin tog vägen, vart tog lusten i relationen vägen? Svaret är att kärleken och magin är begravd under lager av ej uttryckta känslor.

När du stänger av dig själv från negativa känslor, stänger du av dig själv från positiva känslor också. Alla känslor kommer ur samma kran. Att hålla tillbaka dina negativa känslor sätter sig också lätt i din kropp och du börjar få värk på alla möjliga ställen.

Avvisande

Den känslomässiga döden
Varningstecknen kan dyka upp i alla relationer
Avslutningsvis om varningstecken
Avvisande uppstår när det har byggts upp så mycket motstånd och förbittring att det blir omöjligt för dig att behålla en känslomässig koppling till din partner. Du drar dig undan. Du blir avtänd både känslomässigt och sexuellt.

Du säger kanske saker som: ”Jag vill inte prata om det här mer”. Du kanske lämnar rummet, rusar ut ur bostaden eller så stänger du bara av och vägrar ge din partner någon uppmärksamhet eller ens låtsas om att de existerar.

Du känner igen avvisandet på att du till exempel inte vill vara med din partner eller att du alltid tar motsatt åsikt eller synsätt jämfört med deras. Ett annat kännetecken är fantasier om andra människor eller om att vara otrogen och ha en affär vid sidan av.

Avvisande är den naturliga följden av att bära omkring på ansamlad förbittring. Du förmår inte vara nära din partner eller relatera till henne utan att uppleva all din ansamlade spänning och förbittring. Du hanterar detta genom att skjuta dem ifrån dig för att få en tillfällig lättnad.

Om inte ert sexliv har försämrats avsevärt redan så kommer det definitivt att göra det här. Du kan uppleva att du fortfarande älskar din partner och känner kärlek till honom eller henne, men där finns inte längre någon attraktion.

Det finns inte längre någon förälskelse. Tanken på sex kan kännas motbjudande eller till och med äcklande. Det kan också vara så att ditt intresse för sex med din partner helt enkelt inte finns där längre.

Om du lever i tron att skilsmässor kan hjälpa så kommer du troligen att bestämma dig för att göra slut på relationen. Ett förhållande som tar slut när parterna befinner sig i avvisandets land, kommer med största sannolikhet att leda till en smärtsam och bitter separation.

Tar du inte heller nu upp dina känslor, vilket kan vara en utmaning nu då de samlat så mycket energi, har du snart sopat så mycket under mattan att det inte längre går att komma in eller ut ur huset. Livet blir enformigt, utan livslust och glädje.

Framförallt så blir steget in i tunnelns mörkaste delar oundvikligt, den delen där undertryckandet håller till.

Undertryckande

Detta varningstecken är inte längre bara ett varningstecken, det är ett tillstånd av känslomässig död.

Du hamnar här när du är så trött på att kämpa emot att du framgångsrikt trycker ner alla dina negativa känslor för att behålla husfriden, för familjens skull eller för att inte det ska se illa ut för omgivningen.

Du känner att ”det är ingen idé att försöka längre, låt oss glömma alltihop, jag är för trött för att ta tag i det här”. Du slutar bry dig.


Likes

Comments

Dags för ett inte alltför ovanligt nyårs löfte snart... Å det är att svälta....typ... Jag kan ju inte skylla på graviditeten så länge till.

Likes

Comments