Idag fick bankkortet bekänna färg med besök på lager 157 och Ikea. Blev bl.a. En grön mössa till Jonas och en röd till mig. Vi måste ju matcha :) letade även efter en SVEA mössa till smula med det fick bli en body ist då jag inte fann någon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ååå vad bra det går att mjölka ur nu med Alfa Laval....... de kör mycket med det i Åtorp

Likes

Comments

Glömde säga att Siv oxå intagit soffläge...... Gonatt ifrå ho mä

Likes

Comments

Hemma ifrån kga. Jag och Jonas har intagit soffläge medans vi turas om att stoppa in tutten i munnen på Flora så att hon hamnar i den efterlängtade REM-sömnen någon gång. Tar mig en kopp kaffe i tro om att denna natt kommer att bli lååååång med denna lilla fisunge :) Gonatt alla

Likes

Comments

Klippning hos Fia idag som min snälla pappa betalade :) tusen tack! Ligger här med min smuldeg och vilar lite innan vi ska åka in till kga igen för att hälsa på pappa. Så vi hörs senare....

Likes

Comments

En ganska lugn dag har yttligare passerat. Sängen ropar mitt namn ( men mest Flora). Inte gjort så möe idag mest ammat och provat på urmjölkning (bröstpump). Vilket går sådär...... Vill ju att hon ska lära sig ta flaskan eftersom Svärdh börjar jobba i februari (vilket är jävligt snart) och för att ev släppa iväg smulpajen med sin far så mamma kan få lite egentid. Men nu är ju problemet att det kommer ju inte så mycket åt gången. Så jag googlade urpumpning (jag googlar allt) och blev visare igenom att läsa att man skulle pumpa ca 6 ggr om dagen korta stunder så ska det ev rinna till i pupporna ordentlig sen. Så....... Då kanske det problemet är löst. ..... Det andra problemet är att jag blev så förbaskad sugen på cupcakes när jag kollade bakverk på teven. Så nu måste jag ju lära mig baka det även. Så nu hoppas jag innerligt att mina kära arbetskamrater kommer och hälsar på snarast så jag får bjuda på mina misslyckande bakverk :)))

Likes

Comments

        Lite kloka råd för ett bra förhållande :)

 

 

Kommunikation. Var raka och ärliga mot varandra, samtidigt som ni tar er tid att lyssna på vad den andra tycker och tänker.

Konfliktlösning. Lär er att fokusera på det ämne ni diskuterar istället för att gå in på sidospår (som hur dålig han är på att diska). Öva på att förlåta, och att själva kunna be om förlåtelse.

Kunskap. Lär er saker om varandra, som till exempel: er favoritmat eller anekdoter från er barndom. Genom att lära känna varandra kan ni bättre tillgodose varandras behov.

Livskunskap. Jobba på att må bra i er själva och planera framåt. Studier visar att par som känner sig trygga inför framtiden också håller ihop längre

Självutvecklande. Utvärdera era styrkor och svagheter och arbeta för att utvecklas som människor. Par som ser även misslyckanden som möjligheter till förändring och strävar efter att nå sina mål får även ett bättre förhållande.

Stresshantering. Stress kan vara en sann romantikdödare. Undvik genom att träna på att slappna av och prioritera bort saker. Då har ni mer tid till varandra.

Sex och romantik. Ta er tid till varandra, både i sängen och genom att bara vara tillsammans. Det ökar intimiteten mellan er och gör att ert förhållande växer.

 

 

 

Likes

Comments

Idag var vi och besökte min jämlike (doktorn) på kga lasarett och gjorde en besiktning på våran tjockis. Hon hade gått upp över 700g på 16 dagar. Och sedan lyssnade hon efter blåsljudet på hjärtat vilket verkar kvarstå. :( inga vidare åtgärder över det tydligen. Känns lite olustigt.

Likes

Comments

Den 11/11-11 träffade jag min Jonas, pappan till min underbara dotter. och som tack för att han givit mig den finaste gåvan någon ens kan få så ska jag belöna honom så gott det går den 11/11-12. Våran års dag som även infaller på fars dag :). Tänk vad mycket man kan hinna på under ett år ;)........älskar dig <3 ........="" så="" nu="" ska="" jag="" alltså="" fortsätta="" att="" planera="" denna="" speciella="" dag="" thihihi="">

Likes

Comments

Då min lilla mini me har mycket gaser imagen så har jag varit och köpt miniform receptfritt på Apoteket. Så nu hoppas jag att min tös ska slippa sitt magont. Håll tummarna :)

Likes

Comments