Har vilat med familjen, det händer kanske ett par få gånger på ett år. Det är mysigt att vila tillsammans, till & med katten fick ligga i sängen.
Jag vill aldrig att min familj ska bli som min tidigare familj "den som jag fick växa upp i" Det är klart att det finns många fina minnen men ack så många mindre bra minnen.
Mindre bra minnen som allt för ofta korsar mina tankar.
Rotar runt i mitt huvud & stör mig i min vardag.
I en lägenhet är jag & min yngre bror uppvuxna, jag ville alltid bo i hus. Det ansågs lyxigt på den tiden. Att ha två föräldrar lika så, jag fick nöja mig med en mamma. Som slet som ett djur för att få till allt.
Det spårade ganska ofta ur. Ja, min bror har ADHD & DAMP.
Det var full uppmärksamhet på min yngre bror som mestadels bråkade & stökade till hemma.
Han kunde gå bergsäkrargång & slå sönder köksluckor & dörrar i hemmet.
Allt för sällan var det lugnt & harmoniskt. Det blev många, långa möten på familjecenter, jag fick sitta bredvid & vänta mestadels.
Jag ville ge min egen son som idag är två år ett harmoniskt & lugnt hem. På landet i ett stort hus bor vi, får & hästar utanför huset. Landskap av åkrar & fina kyrkor omfamnar oss.
Jag vet inte varför men kyrkor har jag alltid haft en speciell dragningskraft till.

Likes

Comments

Ska väl göra ett försök ändå -Ja att blogga, har länge velat skriva en bok. Börjar med bloggen.

Inte är jag tekniskt lagd att försöka göra detta perfekt från start men med tiden kanske det kan bli läsvärt & intressant.

I morgon är det julafton & vad allt där till innebär. Jag kommer vara hemma med min familj som består av min sambo & son. Det blir mysigt & inte sär
skilt stressigt.

Kan inte låta bli att tänka på alla lyxproblem jag faktiskt har. Ägnar en tanke åt alla med riktiga problem. Barn utan mat, dom som svälter ihjäl & dom som fryser eller torkar av törst. Alla ensamma & hungriga.
Varför ska vi vara så extra omtänksamma & snälla runt jul &
högtid.
Varför inte alltid...

Likes

Comments