Otroligt fin arbetsdag och ett bra avslut på veckan då vi uppvaktade systerdottern Emily. Jag ser framemot en ny arbetsvecka och träningsvecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen klarar jag bugga och West coasta. Mina danskor kändes också bra och jag kände mig bättre i foten. Nu har sambon och jag myslördag vilket känns mysigt. Jag har jobbit min andra dag och det var riktigt roligt med dem jag jobbar med. Trivs otroligt bra på mitt arbete och arbetskamrater. Önskar er en riktig trevlig kväll. Tjingeling

Likes

Comments

Fantastisk film där jag kände många känslor. Filmskådespelare Christian har jag träffat många gånger då han som barn handlade godis och glass av mig då jag hade min lilla kiosk. Sambon var med och jag åt upp alla popcorn.

Likes

Comments

Idag gick det bra att träna på marklyft jag känner mig starkare för varje dag. Det bästa är att jag i te har ont i ryggen utan känner träningsvärk. Tjohej nu ska jag iväg och bugga få se hur min fot klarar den biten. Övning övning tjingeling

Likes

Comments

Dagen har varit bra. Jag har tränat styrketräning träffade min vän Sten. Åter hemma på eftermiddagen och äntligen fick jag energi att tvätta fönster vilket verkligen behövdes. Höst gardinerna är nu upphängda med hjälp av sonen Anton. Nu är det i huvudet på Gunde Svan, han är bara så bäst. Jag åkte skidor då han börja slå igenom jag minns hur snabb och stark han var då. Kul med fina minnen. Tjingeling och god natt när det är dax.

Likes

Comments

Tvättat klart och nu bara sitta i soffan med eftertanke och ljuständning. God natt

Likes

Comments

God morgon!
Äntligen fick jag vakna utan migrän en underbar känsla. Dax att stiga upp eftersom jag har en  planerad tisdag vilket jag inte brukar ha. Jag gillar inte att planera upp mina dagar eftersom jag är sjukskriven pågrund av rehabilitering av bruten fot. Dagarna får bli som det är meningen att det ska bli. Men inte idag får det bli som det blir. Jag Börjar dagen med frukost, tar bilen till styrkehallen för rehab,ilitering en timme. Dax för möte på jobbet, jag behöver får en inblick om läget är där, eftersom jag börjar arbeta på fredag. Tvättstuga i kväll och däremellan lunch, fika som är viktigt. Ha en fin tisdag// tjingeling

Likes

Comments

God eftermiddag ! Kl fem i morse åkte sambon iväg till Sundsvall för att jobba några dagar. Min vän Barbro åkte hem till Åland. Jag kände mig trött och hade migrän. Vila lite längre. Vaknade till liv på riktigt, gick ner i källaren för att hämta upp en tjockare jacka. Promenera till mitt jobb som är 100 meter från min bostad. Träffa några av de boende och min arbetskamrat. Kl två åkte jag till träningslokalen för att stärka upp min kropp och fotled. Nu har jag landat i soffan efter en god middag i min ensamhet det ländes skönt att bara vara med sig själv. Dagen är Ennu ej slut så få se vad som händer ikväll. Tjingeling så länge.

Likes

Comments

God kväll!hoppas ni haft en bra skön söndag. Nu sitter jag i soffan och gör en reflektion tillbaka sex veckor. För sex veckor sedan bröt jag fotleden. Jag fick avboka mina danslektioner vilket jag blev oerhört ledsen över. Jag fick gilla läget och ändra om min tanke och situation till något positivt. Jag kom igång och styrketräna vilket jag jag i te ångrar idag. Jag har gjort comeback. Idag har jag kört marklyft, bänkpress och haft kul. Nu är det bara fortsätta rehabilitera min fot. Sista sjukskrivnings veckan börjar och jag ska rehabilitera mig varje dag lite lugnt. Kram från mig.

Likes

Comments

Filibunke tycker jag är gott när som helst. Önskar dig en fin sköna söndag.

Likes

Comments