Låt tiden stanna !

Vi var hos läkaren igår med Ella hon var så duktig.  Dem kollade hjärta och lungorna men hon blev rädd när det skulle kolla tempen så dem hoppade det. Dem kollade runda ringarna och mätte dem. Vi träffade en assistent först sen gick han och pratade med läkaren och han kom och kolla.Ella har borrelia , jag trodde att det skulle mer rödare än vad Ellas ringar var. Hon får penicillin nu 3 gånger om dagen i 10 dagar så hon blir snart frisk.

Hon har en period nu där hon lyssnar direkt sen dagen efter så är hon dryg och lyssnar inte i huvudtaget. Men tålamod har jag men vissa dagar så blir man arg och ledsen så skriker man massa på henne sen när hon sover så ångrar man sig. Hon är en duktig storasyster försöker hjälpa till med nova. jag kan faktiskt lämna Ella och nova små stunder för att gå på toa och hon hjälper nova om det något som nova behöver hjälp med. jag litar på min stor lilla prinsessa.

Nova hon är snart två hon pratar mer och mer nu. Jag förstår henne nästan helt men hon försöker prata med andra som vi inte känner och dem ser ut som fråge tecken och frågar mig vad hon försöker säga.

Min barn växer massa  låt tiden stanna så jag hinner med. Snart är tonåringar och är knappt hemma. Så passa på  att pussa och krama på min tjejer. Ella börjar skolan nästa år och jag slutar plugga och ska börja jobba om jag inte gör det innan.

Puss och kram ??

Gillar

Kommentarer