Äntligen! Välkommen till världen min efterlängtade lilla blogg, som jag längtat efter dig ;-) Skämt och sido så har jag längtat efter mitt eget forum där jag kan skriva lite mer och visa lite mer om mig och min virknin men skönast av allt här inne sker allting på mina villkor, mina åsikter, mina tankar och mina prestationer, det är främst virkning som denna blogg kommer att handla om, dels virkning i allmönhet men framför allt om min egna passion till virkning- för jag ÄLSKAR verkligen att virka, det är liksom syre för mig dvs livsviktigt!


Förutom virkning så kommer jag skriva lite mer om det som är aktuellt för mig som person, små som stora tankar men även till viss del min resa från helvetets botten, utmattningssyndrom/utmattningsdepression till där jag är idag - så häng med ..
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Virkade gossedjur

Dem virkade gosedjuren virkas i 100 % ekologisk bomull eller 100% bomulls garn, beroende på valtet av färg. Virksara's policy är att aldrig använda akryl och/eller polyester garn om jag trots allt måste göra det så upplyser jag självklart om det vid beställning. Samtliga gosedjur fylls med 100 % ekologisk kardad ull.

Likes

Comments

Postad i: Disktrasor

Disktrasorna är virkade i 50 % bomull som ger dess mjukhet och 50% bambu för sina antiseptiska egenskaper. Disktrasorna går att tvätt i tvättmaskin upp till 60 grader, undvik torktumlingmen det går även utmärkt att koka upp dem i en kastrull med vatten. Måttet på disktrasan är ca 20*20 cm.


Disktrasorna går att få enfärgade men även exempelvis som "regnbågs disktrasa" eller "supporter disktrasa" dvs i ditt lags färger. Hör med Virksara om färgval. Pris; 60 kronor/ styck vid köp av 2 eller fler vid samma tillfälle 50 kronor/styck


Likes

Comments