I did, and it made my life awesome


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ojojoj nu har vi varit borta ett bra tag. Många oskulder tagna det senaste året. En del heartbreak, en del olagliga aktiviteter och loads of fun! hur ska vi hinna med att dela allt med oss av allting? Om det är några som bör skriva bok om viktiga livsfrågor är det nog vi asså. Visst vi må va unga och dumma men vi lever i alla fall i dreten och kan berätta ur erfarenheter till skillnad från dessa dumma asshats som tror dom har svar på alla livets frågor för att dom drack en cider och fick blackout en sen vinterkväll och däcka i en snödriva. (inget som hänt mig kan jag lova, jag föredrar gränder).

Tänker inte säga att jag har svar på alla livets frågor här för det har ingen förutom kanske Bob Marley men han är ju tyvärr död R.I.P. Jag vet inte ens vart jag vill komma med detta inlägg men it's been good talking to you again, lets do it again sometime. Hadeeeeeeee


Likes

Comments

Tjena tjena nu är vi tillbaka för en stund. Inte kunnat skriva då vi varit lite överallt, dels Italien. De senaste tre veckorna har varit helt sinnes! Men allt kan inte skrivas i ett inlägg så ni får vänta ett tag så kommer allting upp i sin tid.

Ett litet tips här på slutet, så kan vi starkt rekomendera att pröva lustgas! Lagligt, billigt och highen är helt fucking underbar!

Men ha det å bra tills vidare era små Ollar!

Likes

Comments

Inte haft något på gång sedan nyår men torrperioden är på väg mot sitt slut! Det blir fest på menyn imorgon och den 21 februari blir det Glitter och Glamour fest i skara! Vet inte riktigt än vilken outfit jag ska ha, men tänkte mig något i stil med en hel svart outfit med lite extra accessoarer och även fokusera lite extra på sminket.

Men enough about that for now. Jag hoppas verkligen ni alla har haft en bra första månad av 2015 och att ni alla är på rätt väg i att hitta er själva och bli mer accepterande med alla runt omkring er.

See ya bitches xoxo

Likes

Comments

Funny thing actually... Sitt inte i sexpositioner i koridoren i skolan....

Gjort detta misstag själv, yes you heard me, Jag. !7 årig, kristen, oskuld liten flicka har gjort lite konstiga saker jag också.... Så nu undrar ni kanske vad jag menar, men det ska jag betätta ser ni. So sit down and enjoy the story.

Så där sitter jag, på bänken utanför mattelektionen (helt oskylldig, benen ihop, händerna i knät, rak i ryggen)

Sen så kommer en kompis (väldigt populär och rätt snygg). Han sätter sig över mina ben och kramar mig, han börjar även "smeka" min rygg (liiiite väl långt ner om jag får säga för att bara vara kompisar) och lite ner på benen.

Sen så kommer denna kompis då på att han ska gå ner i split över mig (vilket han inte klarar då för att han är en biff kille som skiter i stretching efter träning).

Så han försöker splitta då men lyckas inte, sen bestämmer han sig att jag ska testa att splitta över honom (vilket jag klarar av för jag är bäst yay).

Så där sitter jag, benen på vardera sida av honom, han håller i mig på mina höfter, och gissa vilka som kommer ut genom ett annat klassrum då.....

Jo. 2 andra väldigt populära personer som jag "känner" från högstadiet. Så jag får ögonkontakt med dom och tänker inte så mycket på vad jag håller på med, fram till jag ser deras ansiktsuttryck. Så jag kollar på först min kompis, sen tillbaka på dom och inser hur fel vi faktiskt sitter.

Men eftersom jag är som jag är, försöker spela cool och låtsas som att detta är helt normalt.

Så dessa personer kommer och börjar ha en heeelt normal konversation med min kompis då medan jag fortfarande sitter över honom. Efter ett tag inser jag att dom kommer vara kvar ett tag så jag försöker ta mig loss och inser att detta är lite svårt när man sitter i split, på en bänk, över en person, utan att ramla. Så jag sitter där och försöker spela normal samtidigt som jag försöker att få min kompis att jag behöver hjälp ner... (men dom bryr sig ju inte för dom pratar ju om såååå viktiga saker som bara populära pratar om)

Tillslut så fattar ju denna dumma kompis då att jag vill av, så han får halft lyfta av mig (yeah BIG blow to my ego) så jag kan gå någonstans låååångt bort.

Tog lite pleasure av att se deras miner dock för dom 2 personerna tror inte jag kan få nån kille, att jag har zero sex-appeal, och att jag är världens tönt.

Så ta lärdom av mina misstag. Hur awkward din situation än är så överlever du (med några mindre biverkningar som skadat ego, konstiga blickar, och även ibland ett lite sämre ryckte, men hey, såna saker kan man alltid jobba upp igen,)


So see ya bitches, gör inget jag inte skulle göra! 

Likes

Comments

Jobbat 18 timmar under nyårsafton och festat hårt med gamlingarna, but I didn't mind much 😏 Däremot hade nog Alice en lite mer virginity relaterad kväll än vad jag hade. Om man inte räknar att detta var första gången jag jobbar under nyår.

Well happy new years!


Likes

Comments

Äntligen efter massa fram och tillbaka, tid ändringar, break-ups och krångel så har vi äntligen lämnat pengar och ska hämta vår beställning imorgon. Kommer bli en väldigt stressig dag med allt sista minuten shoppande, hämta ut the good stuff och pole dancing (som vi btw är fett bra på! bara lite blåmärken och brännsår på "olämpliga" ställen).

Well I guess nästa gång vi hörs så har vi förlorat ännu en oskuld så önska oss lycka till!


Likes

Comments

Hur är läget? Själv är det väl lite så där med tanke på allting som pågår men så länge jag kommer iväg till gymmet och träffar snubben som hjälper oss så blir vardagen ännu lite bättre. Denna snubbe är då som sagt vår räddare i nöden när det kommer till #beachbody2015. Trevlig och skön är han ju också, vilket kan vara anledningen till min old-man-crush, och när jag säger old man så menar jag inte Hugh Heffner gammal, utan 35+. 

Man är väl inte slampig tills man ligger med sin tränare eller?? Eller är man bara king för att man lyckas haffa alla i alla åldrar?? Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker inte det spelar nån jävla roll om man är slampig eller king för alla får göra vafan dom vill.

See ya later bitches ;*

Likes

Comments

Vi var några stycken som skulle förfesta lite, Asta ville att jag skulle komma fort för att vi skulle hinna ta några shorts INNAN dom andra kom. men jag är seg av mig så det lyckades jag inte med. I gänget har vi en slkoholtokig som vi inte ville skulle dricka upp vår tequila(som för övrigt har en hatt). Så vi löste det så att vi blåste upp Pablo(en uppblåsbar kille med snopp😂) som skulle uppehålla dom andra sen smög vi med tequilan i matkällaren och drack med jämna mellanrum asså herre HAHAHAH😂❤️ fett kul vare! Sen gick vi till festen som för övrigt sög, men vi gjorde det bästa av det och ägde ut alla på dansgolvet och fick cigg och snus av folk LOL..... Dagen efter skulle jag jobba och jag vaknade upp fortfarande full...okej nu ska jag lära barn att simma tänkte jag och vinglade iväg till bussen med baddräkt och handduk som packning. VILKEN BRA FÖREBILD JAG ÄR!


Likes

Comments

Mina vänner, nu ska jag dela med mig av basfödan i mitt liv som är BÅDE god och nyttig, bananpankakan. Mosa en banan, tillsätt ägg och ev. Lite havregryn. Stek som stora plättar och voilà👌😍 den perfekta frukosten eller mellanmålet! Det går dessutom utmärkt att instagrama eftersom det är gott och ser lite classy ut😁😁hadeeeeee


Likes

Comments