Turkost hår

Behöver er hjälp! Det var mycket svårare än jag kunnat tro att få till mörkblått hår. När jag använde en mörkblå färg blev det istället svart och när jag använde ljusare blå färg blev det turkost! Vet inte om jag ska köra på den grönblå-färgen eller om jag ska testa någon helt annat färg och isåfall vilken? 

Färgade DETTA LÖSHÅRET med Jerome Russels punky colour - Atlantic Blue.

  • Styling

Gillar

Kommentarer

19lotus94,
Mörkblå vore snyggt, men annars hade nog inte lila varit helt fel :3
lollipopnightmare.blogspot.com
skogsraah,
Både grönblått och mörkblått hade varit snyggt! Själv använde jag atlantic blue från directions när jag hade blått hår som var mer mot mörkblått. Då behöver inte heller håret blekas så sjukt mycket heller. Hade någon ljusare orange hårfärg när jag satte i den färgen :)
skogsraah.blogg.se
aennil
,
Du kan ju testa att köra på en mörkblå färg men med lite balsam i så det inte blir för svart och kanske lite lila i om du vill ha en kallare nyans då lila och gula toner slår ut varandra, hade själv tänkt att testa något liknande:)
sabinas
sabinas,
För att vara säkrast, gå iväg till frisören och låt dem få hjälpa dig. Tror inte ditt hår kommer att må så bra av att du testar dig fram hela tiden och så ofta.
nouw.com/sabinas
J-uliajohansson
,
Hej Vira! Jag har en fråga. Hur fick du håret grått? Blekte mitt bruna till ljusblont, men när jag hade i den gråa färgen ifrån Directions så hände det ingenting... Har du något tips? Är det svårt att hålla håret grått? Mvh Julia :)
viras
viras,
Jag använde grå hårfärg från märket Privana vilket funkade bra! :)
nouw.com/viras
nellie.torner
,
hej! blå är en sån färg som håret måste vara i princip vitt för att det ska fästa så som man vill ha det, även löshåret. om håret har för mycket gula toner kan håret i värsta fall bli grön grått (talar från egen erfarenhet haha) så blek ett par gånger till, använd silverschampo på löshåret så borde det bli bra sen.
remus299
,
För att få håret blått så måste man få ur alla gula pigment i håret, och det kan va väldigt svårt, speciellt i ditt läge nu när du har blekt håret några gånger, då kan det ju lätt gå av. När jag hade blått hår så fick jag blondera, sen så fick jag ur de gula pigmenten med hjälp av silvershampoo, sen efter typ två veckor va mitt hår vitt nog till att få det blått, och då blev det blått med. Men det var svårt att hålla det blått, tyckte det blev grönt efter ett tag, så gav upp och gick tillbaka till rosa igen. Men hoppas du orkar och har hårkvallite nog för att avfärga och blondera, annars får du köpa en blå peruk ;) det gjorde jag :P Kram och lycka till!
info,
Jag färgade min kompis hår blått. Hon hade lila innan så jag blekte det. Det var typ orange/grönt på många delar av ställen men gick bra ändå! Jag använde Manic Panic - Shocking Blue med lite balsam, sen blandade jag även i svart färg från Manic Panic för att få det mörkare. Det blev skitbra! :) Blekte hennes hår med Loreal Preference - Extreme Platinum. Såhär blev det jag gjorde iallafall: http://scontent-a.cdninstagram.com/hphotos-xfp1/t51.2885-15/e15/1689019_303954146454619_1204318555_n.jpg
jessica182.com
thabeastlyfe
thabeastlyfe,
Jag gillade den färgen faktist.
nouw.com/thabeastlyfe
aallyy,
Som dom flesta har sagt så behöver man få bort de gula tonerna i håret för att det ska funka bäst. När jag hade blått så färgade jag dock med directions - ebony. Den är svart men ju mer man tvättar ur den blir den mörkblå haha.Men då hade jag dock väldigt ljust hår under. Vill du inte ha svart från början går den ju alltid att blanda ut med lite balsam, eller vatten, så får man en väldigt mörkblå färg!
aallyy.devote.se/