Miss manga mascara

Behövde en ny mascara och tog det farliga beslutet att testa en ny sort - Lóreals Miss manga.Valde den mest för den var rosa och fin och för att den hade ett bra namn. Blev lite besviken på den då den kladdade ganska mycket och ögonfransarna trasslade ihop sig. Annars var den helt average bra. Om man vill få till ögonen som de har i reklamen för mascaran är ett tips att knipa ihop några underfransar åt gången med en pincett innan mascaran torkat.

Gillar

Kommentarer

sofiasopic,
tycker också den är medelmåttig typ! fast billig och bra ändå :D
www.sofiasopic.blogg.se
remus299
,
Tänk på att Lóreal testar på djur :/ Tänkte om du bryr dig om det eftersom du är vegetarian nu? Så du vet :)
viras
viras,
Jag hade faktiskt ingen aning att Lóreal testar på djur D: har alltid varit emot djurförsök för "onödiga" saker som smink även innan jag var vegetarian. Tack för du sa till ska aldrig mer köpa från dem! D:
nouw.com/viras
psychostar,
Har också den och tycker den är riktigt bra!
simsinspace.blogg.se
vvanja.blogf,
har den, den är super :D
vvanja.blogg.se
Paintears_
,
Tycker det är fett skumt att du använder djurtestade produkter när du här på bloggen visat dig vara vegetarian och altså emot djurplågeri. Inte lite dubbelmoral över det hela.
viras
viras,
Jag hade faktiskt ingen aning att Lóreal testar på djur. Då jag är en vanlig människa jag också så tänkte jag inte på att den möjligheten fanns när jag tänkte "fin mascara, jag vill testa." Har alltid varit emot djurförsök för "onödiga" saker som smink även innan jag var vegetarian. Men tack så mycket för du sa till, även om du sa det på ett litet otrevligt sätt! :)
nouw.com/viras
jojjonsblogg,
Den är svinbra faktiskt! Det enda som är minus är att mina ögon reagerade lite på den... eller typ, kliade och var irriterade! vissa har fått typ världens utslag av den och asröda ögon... men a, antar det varierar från person till person :p
jojz.blogg.se
sofie.jjohansson,
Vad tråkigt ögonfransarna trasslade ihop sig, sjuukt fin sminkning som vanligt! :]
sofieiistheking.blogg.se
Babyowldesign
Babyowldesign,
Kolla gärna min blogg! Jag skriver om mitt liv som mamma, mina tankar o åsikter och om min tillverkning av baby grejer, allt ekologiskt och giftfritt! Gör även exklusiva baby filtar!
nouw.com/babyowldesign
ilesmap,
Usch, hatar mascaror som klibbar!!
rmck.for.me
fridacarlvik,
Ett tips! ser att många snackar om det där att man testar på djur! Här finns en bra länk om svenska produkter: http://www.djurensratt.se/sminksmart
ises.blogg.se