Drunkna inte i dina känslor

Brukar egentligen inte gilla "själv-hjälp" böcker men min mor köpte denna till mig så jag läste den och nu måste jag tipsa er om den. Den handlar om människor som är extra känsliga (vilket jag alltid varit, även innan min depression) Jag önskar att ALLA läste den här boken, både de som känner igen sig och behöver hjälp för att kunna hantera alla sina känslor men även de som inte gör det så att de kan förstå oss som gör det.

Extra känsliga personer känner allt väldigt starkt. Det gör att vi är väldigt ivriga att ta på oss olika projekt och kan vara väldigt utåtriktade och målmedvetna. Dock gör alla intryck oss också väldigt trötta så ibland orkar vi inte slutföra allt. Vissa dagar varken orkar, vill eller kan vi ingenting. Det har folk otroligt svårt att förstå, hur någon som kan verka så stark också kan vara väldigt skör.

Gillar

Kommentarer

nyanbjork
nyanbjork,
Åh, min mamma hade den boken hemma, så sist jag var där fick jag läsa den (hon är extra känslig precis som jag). Läste klart den på två dagar, och precis allt stämde in på mig. Det var som att få en uppenbarelse och bekräftelse på att man inte är dum i huvudet, typ.. haha. Bästa boken jag läst!
Mymlan
Mymlan,
Tack för tipset! Ska spana in!
nouw.com/mymlan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229